De ce nu plătesc la fel și partidele politice???

partidelepolitice

Acum, în plină porcăială electorală, este bine să ne aducem aminte de toate găinăriile pe care le fac dragii noștri politicieni. Printre cele mai grosoloane, cel puțin așa mi se pare mie, este plata chiriei sediilor lor. Fiecare partid are nevoie de un sediu cât mai central și cât mai vizibil.

La noi în oraș, doar pesedeii și peneleii au „vad comercial”. Sediile celor două monstruozități sunt despărție de un bulevard. Dacă te forțezi un pic, din sediul unuia poți spiona sediul celuilalt. Zona centrală, unde și-au închiriat cuibul cele două, are niște prețuri la mp de te sperii. Prețul începe aici de la cel puțin 10 E/mp. Pentru un oraș ca Baia Mare, acest preț este destul de mare.

Știți voi cât plătesc cele două??? Sincer, suma exactă nu o cunosc, dar pesedeii pe un spațiu de peste 100 mp, plătesc undeva la 350-400 RON. Da, ați citit bine. RON, pe toată suprafața. Deci, cum vi se pare? Mult, nu-i așa? Fără rușine și în directă cârdășie cu Consiliul Local. Da, dragi cetățeni ai Băii Mari, scârbele politice și-au votat singuri tarifele preferențiale. Lor li se cuvine.

Nu uitați să mergeți la vot! Nu uitați toate măgăriile pe care le fac aceste așa-zise partide politice, care de fapt sunt niște mașini de jecmănit, furat și ascuns interlopi. Băh, cu fiecare zi ce trece și cu fiecare informație nouă despre găinăriile voastre, îmi doresc să vă f…

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*