Debut cu înfrângere pentru Minaur!

fularminaur

Din păcate, Minaur Baia Mare a debutat în grupele CL la handbal masculin cu o înfrângere. Și spun asta în urma celor văzute la tv. Echipa daneză Skjern era o echipă de bătut. Cel puțin, dacă noi am fi jucat la potențialul din sezonul trecut.

Acum, asta este. Mergem înainte. Poate au fost emoții de la debut, deși mulți jucători sunt cu zeci de meciuri la activ în această competiție. Acum, să ne pregătim de meciul care urmează în această grupă. Duminica aceasta vom primi vizita celor de la Zaporoje.

Vreau să cred că sala arhiplină va purta băieții spre prima victorie din această competiție. Ar fi ceva de vis! Pentru suporterii echipei Minaur, cei care am fost acolo și în liga a doua, cu siguranță, va fi un eveniment care ne va rămâne întipărit în minte pentru totdeauna.

În altă ordine de idei, implor conducerea acestui club de handbal să scoată la vânzare fulare sau eșarfe pentru meciul de acasă. Nu șăpci și fanioane auto. Să fie 25-30 de lei o eșarfă/fular, dar măcar să fie. Au la dispoziție o săptămână. Eu de anul trecut am tot încercat, însă nici băimărenii nu prea arată că și-ar dori așa ceva. Măcar 100 de bucăți să fie! Vă rog!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*