Deci, cine, cum merge duminică la meci?

duminică la meci

HCM Minaur vă invită duminică, 28 februarie, începând cu ora 17:00 la meciul din cadrul etapei cu numărul 22 din Liga Națională împotriva echipei HC Vaslui. Partida se va desfășura în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „Vasile Alecsandri”, iar intrarea spectatorilor se va face pe bază de abonament, în limita a 500 de locuri. De aici.

Trecem peste faptul că au acces doar abonații. Eu cred că așa este normal și corect în această situație. Însă, sper să fie în sală doar abonații atunci. Acum, noi, restul, muritorii de rând, cum facem? Eu am zis să mergem într-o plimbare până acolo. Nu avem ce pierde. Suntem deja câțiva băieți care probabil ne vom intersecta la Sala Sporturilor și de acolo o luăm pe jos.

Am putea cânta pentru băieți din afara sălii. Oricum am să vă țin la curent cu ce se decide. Asociația Suporter Băimărean încearcă și ea să organizeze ceva. Să vedem ce o să iasă.

Hai Minaur! Tot înainte!

1 comentariu

  1. De ce e normal? Caci nu a existat posibilate sa-ti faci abonament doar la Minaur, ci la Minaur + HCM ! Unde e normalitatea daca eu vreau sa ma duc la baieti, si nu-mi fac abonament si pt fete? De ce sa fiu restrictionat de acces la meci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*