Deci, cine este de vină pentru situația de la Minaur?

situația de la minaur

Azi băieții au pierdut fără drept de apel la Turda. Sincer, nici nu mă așteptam la altceva. Nu era meciul în care trebuia să forțăm. Sunt alte meciuri unde este nevoie de prospețime. Poate era nevoie de un astfel de meci. Dar, iar sunt unele incertitudini în jurul echipei.

Se pare că Sadoveac va părăsi echipa campioană. Decocamdată sunt doar zvonuri, dar la câți au părăsit corabia nu m-ar surprinde să fie adevărat într-un final. De când a început această criză tot aștept vinovații să își asume responsabilitatea. Dar nu se întâmplă acest lucru. Ați văzut voi pe cineva care să iasă în față și să își asume greșeala pentru situația de la Minaur Baia Mare???

Dacă spui că primarul are o parte de vină, repede îți sar în cap alții. Deși se știe clar că omul a decis în multe probleme legate de echipă. Iarăși, dacă vorbim de Bala și parte lui de vină, iar nu este bine. Totuși, ne spune și nouă cineva, celor care au fost, sunt și vor fi lângă această echipă, cine dracu este responsabil pentru toată nebunia asta?

Un prieten mi-a zis azi o chestie care m-a pus pe gânduri. El spunea că se încearcă falimentarea actualei echipe, ca din vară să se pornească de la 0. Nu știu ce să cred. Un lucru știu și văd, la fel cum mulți alții, dar nu au curajul să o spună. Primarul Cherecheș a fost prezent sezonul trecut la multe meciuri. De când a plecat Lars, el nu a mai venit la meciurile băieților. De ce?

foto

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*