Depozitul ecologic…

depozitul ecologic baia mare

…de la Fărcașa este lumina albă de la capătul tunelului. Toți au văzut-o, dar nimeni nu a atins-o vreodată. Din păcate, incompetența aleșilor din fruntea județului, indiferent de coloratura politică, nu poate fi descrisă. Ai banii, ai terenul, dar tu în schimb te tot foiești.

Eu cred că problema cea mai mare este faptul că nu se poate fura cât și-ar dori unii dintre ei. Păi, din zecile de milioane de euro nu pot să își facă toți măcar o căsuța de vacanță??? Așa că, spre disperarea cetățenilor din județ, proiectul stă pe loc. Cred că cei din UE ar trebui să ne ia banii înapoi și să ne lase în plata Domnului.

La ce ne trebuie depozit ecologic, când nu suntem în stare să aruncăm mizeria la coșul de gunoi? Nu cred că ne ajută la ora actuală cu nimic. Mai întâi, ar trebui să ne educăm simțul ecologic…iar asta, nu cred că se va întâmpla prea curând.

Deci, depozit ecologic, rămâi tu în UE și lasă-ne pe noi cu gropile de gunoi clasice. Mirosul, șobolanii, câinii și boschetarii noștri. Așa ne place!

2 comentarii

  1. Nu va necajiti, „Cei din urma vor fi cei dintai” nu avem nevoie de depozite de gunoi ca ciupercile dupa ploaie, avem nevoie de infrastructura pentru reciclare si compostare asa cum cere UE. Orin noi Romania, suntem codasi la reciclare, in Maramures suntem codasi si la compostare, in jud.Ialomita exista 24 platforme de compostare. TREBUIE SA FACEM CE FAC COMUNITATILE CIVILIZATE, AICI ESTE SOLUTIA CORECTA:http://www.zerowasteeurope.eu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*