Din milă sau dispreț?

ioanrus

Ați auzit cu toții că marele „magician„ al autostrăzilor, Dan Șova, și-a depus demisia. Omul, care a visat că vom avea mai mulți km de autostradă decât teritoriul țării, a plecat. Sincer, nici nu mă interesează motivul, oricum era incompetent, deci trebuia să plece cumva de acolo.

Prim-ministrul CopyPaste, a ținut mortiș să liniștească repede populația. Va propune un ardelean pentru acest post extrem de bănos din guvern. Recte, Ioan Rus, fostul ministru de interne…va deveni acum și ministru al transporturilor. Extraordinar! Fabulos! Fantastic! Câtă competență, clarviziune și siguranță…bleah.

E clar ce se dorește, nu? Ponta știe că fără Transilvania nu e sigură președinția. Așadar, de acum până în toamnă să ne așteptăm să vedem lucrări peste lucrări, recepții și multe promisiuni, multe. Concret nu se va întâmpla nimic, dar Ponta are nevoie de voturile din Ardeal. Sunt convins că îi va reuși mișcarea, pentru că nici ardeleanul nu mai e ce a fost. Tunel pe sub Gutin, pod peste Tisa, peste Someș, drum rapid si alte bazaconii. Să înceapă comedia: Ioan Rus, ministru al transporturilor!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*