Domnule Primar Cherecheș semnătura ta este egal cu 0!

Primarul inculpat ales din Baia Mare, Cătălin Cherecheș,  a decis că inițiativa cetățenească #fărăpenali este un lucru bun. Acum, după ce a aflat că voluntarii și colegii din USR au strâns de la oameni peste 25.000 de semnături.

Dar să nu uităm că de la început ne-a pus doar piedici. Nu ne-a aprobat amplasarea unui cort unde oamenii din oraș să vină și să semneze în condiții decente. Probabil tot el a trimis și jandarmii să legitimizeze colegii care au ținut o conferință de presă în fața primăriei. A jignit voluntarii și colegii din USR în Parcul Mare. Poliția Locală, jandarmeria privată a primarului, a amendat un coleg pentru un steag tip lacrimă cu #fărăpenali în momentul când era singur și vulnerabil.

Consilierii locali din jurul primarului au zis acum trei zile că această campanie este o prostie și că ei, citez: nu fac politică!

Acesta este primarul din Baia Mare oameni buni, un politician care s-a școlit în psd, apoi în pnl, apoi în unpr și tot așa. Acesta este omul care a fost ales de 32.000 de băimăreni chiar dacă el se afla închis în Gherla.

Sper ca în 2020 locuitorii acestui oraș să își aducă aminte de toate aceste lucruri.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*