Domnule Primar Cherecheș semnătura ta este egal cu 0!

Știri din Maramureș 17 august 2018
Știri din Maramureș 16 august 2018

Primarul inculpat ales din Baia Mare, Cătălin Cherecheș,  a decis că inițiativa cetățenească #fărăpenali este un lucru bun. Acum, după ce a aflat că voluntarii și colegii din USR au strâns de la oameni peste 25.000 de semnături.

Dar să nu uităm că de la început ne-a pus doar piedici. Nu ne-a aprobat amplasarea unui cort unde oamenii din oraș să vină și să semneze în condiții decente. Probabil tot el a trimis și jandarmii să legitimizeze colegii care au ținut o conferință de presă în fața primăriei. A jignit voluntarii și colegii din USR în Parcul Mare. Poliția Locală, jandarmeria privată a primarului, a amendat un coleg pentru un steag tip lacrimă cu #fărăpenali în momentul când era singur și vulnerabil.

Consilierii locali din jurul primarului au zis acum trei zile că această campanie este o prostie și că ei, citez: nu fac politică!

Acesta este primarul din Baia Mare oameni buni, un politician care s-a școlit în psd, apoi în pnl, apoi în unpr și tot așa. Acesta este omul care a fost ales de 32.000 de băimăreni chiar dacă el se afla închis în Gherla.

Sper ca în 2020 locuitorii acestui oraș să își aducă aminte de toate aceste lucruri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *