Dorel de Baia Mare

E plină țara de Doreli. Oamenii din spatele brandului Unirea au creat un adevărat fenomen și uneori mă gândesc la oamenii pe care chiar îi cheamă Dorel. Nu este vina lor. Însă prostia, lenea, lehamitea și tot ce ține de ele a devenit sinonimă numele propulsat de Unirea.

În Baia Mare ne lăudăm cu puține bulevarde, deși suntem un oraș destul de mărișor. Unul dintre bulevarde, mai exact Independenței, a fost renovat pe o porțiune chiar în precampania electorală. A fost inaugurat cu mare fast. Ce mai, fala și mândria orașului Baia Mare. Doar că socoteala din târg nu se pupă cu cea de acasă.

De curând, aproximativ două săptămâni, s-a spart o țeavă. De atunci Dorel lucrează. De două săptămâni apa curge în șiroaie pe bulevard. Dorel aduce țevi, Dorel îndoaie semne rutiere. După două săptămâni Dorel a sistat furnizare apei. După două săptămâni. 14 zile în care Dorel nu a reușit să repare o problemă aparent banală.

Nu, problema nu s-a rezolvat. Dorel încă dă semne că nu știe ce să facă. Orice ajutor de la alt Dorel național este binevenit.

dorelinbaiamare

2 comentarii

  1. Am trecut de cateva ori pe acolo. Numai incurca circulatia si pun noroiul din sant in drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*