După Satu Mare, urmează, oare, Baia Mare?

așteaptă dna

Mă gândesc că ați aflat ce se întâmplă pe la vecinii noștri. Acolo, interceptările DNA fac deliciul presei locale și naționale. Oameni din fruntea județului și a partidelor mari, sunt viitori pușcăriași. Microfoanele celor de la DNA au ajuns peste tot. Corupția trebuie stârpită.

Având în vedere că județele de pe lângă noi au fost „ciuruite”, mă tot gândesc când urmăm noi? Se așteaptă noul an, care este și unul electoral, sau se vor limpezi apele înainte de sfârșitul anului? Sunt convins că politicienii locali nu stau liniștiți, știu sigur că sărbătorile nu le vor petrece într-o atmosferă feerică, pentru că se simt cu musca pe căciulă.

Când va ieși adevărul la iveală, despre toate „șmecheriile” locale, mulți dintre noi ne vom astupa urechile, ochii și gura, pentru că nimeni nu ne-a crezut. Să știți că aceea zi nu este departe.

1 comentariu

  1. Baimarenii asteapta acest moment la fel de mult ca dinamovistii sa joace un UCL :))..Sper,spre deosebire de ei, ca visul nostru sa devina realitate in cel mai scurt timp posibil. The evil is here, from 2011 :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*