EaseUS MobiMover o aplicatie utila si gratuita (P)

Știri din Maramureș 6 noiembrie 2017
Știri din Maramureș 3 noiembrie 2017

Pentru ca traim intr-o perioada in care tehnologia are un rol foarte important in viata noastra, utilizarea telefonului mobil nu mai este un lux ci pur si simplu o necesitate. Daca in trecut, prin intermediul telefonului mobil puteam doar comunica vocal, in momentul de fata detinerea unui telefon mobil inteligent ne ajuta sa facem foarte multe activitati. Transferul de date intre doua dispozitive sau crearea unei copii de rezerva sunt doar doua dintre lucrurile pe care le putem face prin intermediul unui telefon mobil inteligent. Pentru a putea face aceste doua actiuni nu avem nevoie doar de un telefon mobil inteligent ci si de o aplicatie instalata. aplicație

EaseUSMobiMover este fara indoiala cea mai utilizata aplicatie de catre utilizatorii de Iphone atunci cand acestia doresc sa transmita anumite date sau sa creeze o copie de rezerva cu informatiile pe care le detin in momentul de fata. Utilitatea acestei aplicatii nu este singurul motiv pentru care aceasta aplicatie este utilizata de un numar mare de utilizatori de smartphone. Chiar daca pe telefonul mobil pe care il utilizam am dat destul de multi bani, atunci cand vine vorba despre aplicatii care necesita plata unei anumite sume de bani pentru a o putea utiliza suntem destul de reticenti. Ei bine, tocmai acesta este avantajul prin care se remarca aceasta aplicatie si anume faptul ca nu este necesara plata nici unei sume de bani pentru a te putea bucura de toate functiile oferite de catre aceasta aplicatie.

Singurul inconvenient apare in momentul in care instalezi versiunea trial a acestei aplicatii deoarece vei putea transfera doar 10 fisiere pe zi in cazul in care instalezi versiunea trial. Pentru a nu fi constrans de acest lucru, recomand descarcarea si instalarea versiunii 2.0 a aplicatiei EaseUS MobiMover deoarece aceasta este versiunea gratuitata a acestei aplicatii, fiind si cea mai noua versiune lansata.

In cazul in care Iphone-ul pe care il utilizezi are instalata o versiune mai veche a sistemului IOS nu trebuie sa iti faci griji ca actualizarea sistemului IOS la cea mai noua versiune va afecta fisierele transferate prin intermediul aplicatiei EaseUS MobiMover sau copia de rezerva creata tot prin intermediul acestei aplicatii deoarece acest lucru nu se va intampla sub nici o forma.

In concluzie, EaseUS MobiMover este din punctul meu de vedere cea mai utila aplicatie dintre aplicatiile a caror utilizare nu genereaza costuri suplimentara motiv pentru care recomand tuturor utilizatorilor de Iphone aceasta aplicatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *