FC Baia Mare nu dispare!

stadionul dealul florilor

stadionul dealul florilorAm așteptat câteva zile până să public acest articol. Nu am vrut să fiu acuzat că profit de pe urma meciului. Nu de alta, dar îmi doream ca băieții din această echipă să primească atenția cuvenită pentru prestația de joi searaă. Și sper că au și primit-o din partea tuturor! O merită cu prisosință.

A fost, fără să exagerez, cel mai așteptat meci de fotbal al ultimilor 15 ani în Baia Mare. Se vorbea la fiecare colț de stradă despre această partidă. Și mă bucur că echipa a jucat în GALBEN-ALBASTRU. Poate ar trebui să și rămână la aceste culori. Publicul a fost extraordinar! Iar ca să vă demonstrez, închipuiți-vă că eu auzeam încurajările până pe strada Bilașcu (aproximativ vreo 1,2-1,5 km de la stadionul Dealul Florilor).

Am văzut un oraș înfometat după fotbal de performanță. Un oraș care strigă Mineru pentru o echipă înființată acum trei ani de zile. Poate cu timpul se va rezolva și problema palmaresului, emblemei și a culorilor. Și contrar tuturor, FC Baia Mare nu va dispărea. Sau dacă vreți, va renaște ca pasărea Phoenix.

Aștept cu nerăbdare aceea zi. Atunci și doar atunci mă voi putea reîntoarce în templul sufletului meu, stadionul Dealul Florilor.

foto: Mezok Dan

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*