Filmul ales pentru deschidere este Rango

rango
Povești sub stele

Povești sub stele, seria proiecțiilor de film în aer liber începute anul trecut, își reia activitatea începând cu prima seară de vară din 2018. Anul acesta cei doi băimăreni care stau în spatele proiectului își propun să însuflețească Teatrul de vară cu proiecții de filme în fiecare seară de vineri, până la toamnă.

Deschiderea seriei de proiecții va avea loc vineri, 1 Iunie, cu filmul de animație Rango (SUA, 2011). Restul programului va putea fi consultat online, pe pagina de Facebook Povești sub stele. Tot acolo vor fi publicate descrierea filmului, trailerul, dar și informații privind eventualele modificări. De asemenea, pentru a oferi informații într-un mod cât mai rapid și accesibil, totul e la un click distanță: prin scanarea codului QR de pe afișe sau biletele de intrare la film, pe Instagram și Snapchat sub numele de Povești sub stele sau în Baia Mare City App.

La fel ca anul trecut, biletul de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat de la intrarea în amfiteatru, înainte de eveniment.Copiii beneficiază de intrare gratuită.

Deoarece desfășurarea evenimentelor depinde de condițiile meteo, în cazul vremii nefavorabile proiecțiile vor fi decalate cu o zi înainte sau după data programată.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*