Filmul „Octav” are proiecție specială la Baia Mare

proiecție specială

Octav”, lung-metrajul cu Marcel Iureș în rol principal, va avea proiecție specială la Baia Mare, pe data de 27 octombrie 2017, la Cinema Dacia, la ora 19:00.

Spectatorii vor avea, astfel, ocazia să vizioneze filmul în compania lui Marcel Iureș, actorul principal din „Octav”, regizorului Serge Ioan Celebidachi și a Alessiei Tofan, fetița care are rolul principal în film.

Filmul spune povestea lui Octav (Marcel Iureș), un bărbat în vârstă, care se reîntoarce la conacul copilăriei sale aflat undeva în zona rurală a României, cu dorința de a-l vinde. Ajuns aici, după o absență de zeci de ani, o fetiță ce-i pare cunoscută îl poartă într-o călătorie minunată în timp, înapoi la anii copilăriei sale pentru a-l ajuta să-și redescopere bucuria de a trăi.

Pelicula a fost selecționată în cadrul prestigiosului Festival Internațional de Film de la Montreal, Canada, 2017, la secțiunea Focus on World Cinema, un festival de tradiție pentru cinematografia mondială, aflat la cea de-a 41 ediție.

Eveniment sponsorizat de Univer.

1 comentariu

  1. Era si mai bine daca era sponsorizat evenimentul de catre JYSK.Macar cu cateva paturi daca nu se vrea ca Iures sa intre in criogenie totala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*