Foișorul nu pleacă! Deocamdată.

dezordine în oraș

Nu știu dacă ați urmărit istoria acestui foișor, dar ideea este că noi, niște cetățeni ai orașului Baia Mare, încercăm să mutăm pe căi legale un foișor amplasat prost și fără o consultare prealabilă. De patru ani de zile suntem nevoiți să suportăm multe lucruri.

Gălăgie, mizerie, trafic de droguri ușoare, vandalism și lista poate continua. La insistențele noastre primăria a trimis în august două persoane care au discutat cu noi. Au văzut și auzit cu ochii lor ce este acolo. Dar nu, nu a fost suficient pentru SPAU și primărie. Le trebuie și semnături de la cetățenii de aici. Birocrație. Pozele, telefoanele, sesizările nu sunt suficiente. Nici măcar pe oamenii lor care au fost pe teren nu îi cred.

Bun. Noi nu vom renunța. Sperăm ca SPAU și primăria să demonteze cât de curând acest foișor. Nu de alta, dar între timp au dispărut pavajele din interior, lipsesc lateralele, lipsește o masă și un scaun, interiorul este plin de mesaje „sublime” etc.

Ca fapt divers, ieri s-a făcut un foc acolo. Este o noutate. Dar poate așa vom scăpa fără alte intervenții de acest foișor.

Putem doar spera!

p.s.: dacă presa locală (sic!) vrea să vadă locația, rog să mă contacteze pe mail pentru adresa exactă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*