Free puscăriașii

vinovații

Noul Cod Penal a fost aplicat cu data de 1 februarie. Având în vedere că suntem o țară extrem de drăguță, aleșii au decis că e timpul să fie mai drăgăstoși cu pușcăriașii. Așadar, în curând, orașele și străzile patriei vor fi luate cu asalt de reeducații societății.

Imaginați-vă cum este să vă plimbați pe străzile unde în curând vor înflorii borfașii, hoții de buzunare, proxeneții, violatorii etc. Nu am înțeles de ce nu a oprit nimeni această nouă prostie marca Rromânia. Dorim să eliberăm pușcăriile, însă, lăsând pe drumuri niște infractori, nu facem decât să stârnim panică printre cei care trăiesc după canoanele legii.

Penitenciarul Baia Mare va elibera doar 20 de bucăți. În curând, vom dormi mai liniștiți, ne vom plimba mult mai relaxați și vom putea să ne simțim protejați…sau nu? La ce dracu s-au gândit dobitocii din parlament când au născocit porcăria asta de cod penal?

9 comentarii

  1. Eu zic ca daca am introduce pedeapsa cu moartea/munca silnica … penitenciarele nu ar mai fi atat de aglomerate. Primi s’ar duce la loc de verdeata, iar restul la facut de autostrazi, reparat de cai ferate si alte (muuulte) nevoi pe care le are tara asta.
    Dar e mai simplu sa le dai drumul in libertate, nu?

  2. Nu cred ca adevarata problema e aglomeratia prea mare din puscarii, ci finantarea lor. Intr-un stat, ca Romania, in care prioritatile, la bani, sunt puscariasii, cainii comunitari, tiganii si pe ultimele locuri mamele si copiii, nu trebuie sa ne mire astfel de decizii. Nu mai sunt bani pentru conditiile puscariasilor, ii trimitem acasa. Cum sa luam in calcul autofinantarea lor, ca inainte de ’89? Fereasca cel de sus!

  3. Oricat de absurd vi s’ar parea, cunosc pe unu care atunci cand nu mai avea ce manca acasa si mai ales cand dadea iarna facea cate o gainarie ca sa il bage astia cateva luni la racoare. Motivatia lui era simpla: ba iarna e grele frate … trebuie caldura … cu furatul/spargerile merge mai greu ca sta lumea mai mult pe acasa … pana la primavara numai bine ma duc si eu unde ii mancare si caldura moca … plus ca am cu cine socializa pe acolo. Ca asta sunt sigur ca mai sunt o gramada … si iaca asa ii tinem noi in spate pe toti in locul unei autofinantari.

  4. Nu-i stress, la ce angajati avem ca si controlori de autobuz. Sa nu exageram totusi, in Baia Mare e inca binisor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*