Frozen în Baia Mare

Știri din Maramureș 7 ianuarie 2020
Ferma Petőfi

Sunt la curent, vă dați seama, nu? De când sunt tătic de fetiță lumea mea se învâre în jurul ei. La început era perioada Minnie Mouse, însă totul s-a schimbat din momentul în care a văzut Frozen. Să știți că perioada Frozen durează deja de ceva timp.

Regatul de Gheață ( ce ciudat sună tradus) este fără doar și poate desenul preferat al fetiței mele. Iar Frozen este o franciză în adevăratul sens al cuvântului. Avem haine, jucării, cuvertură, perdele etc. Tot ce vă puteți imagina că ar exista cu personajele Anna, Elsa, Olaf, Sven noi le avem acasă.

Dacă primul film l-am văzut acasă, pentru a doua parte ne-am luat bilete la cinematograf. A fost prima experiență pentru fetița mea și a rămas impresionată. Mai nou a auzit că vine un spectacol muzical în data de 1 februarie în Baia Mare.

Nici nu are rost să vă spun unde voi fii atunci, nu? La ATP Tech Center începând cu ora 16:45, cu sprijinul MaiDulce.ro , echipa Golden Party va pune în scenă spectacolul muzical Frozen.

Timp de o oră, putem trăi împreună bucuria unei aventuri unice, presărată cu mult dans, veselie și distracție din plin. Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Sunt disponibile două variante de bilete: 100 RON bilet VIP și bilet simplu la 60 RON.

Ne vedem la spectacol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *