Habemus președinte

Sau mai bine zis: wir haben ein President, Klaus Werner Iohannis!!! Speram, însă nu prea credeam. Am fost de atâtea ori dezamăgit în multe chestiuni ce privesc aceasta țară, încât nu credeam. Și uite că s-a putut. Oamenii, românii au votat masiv. Și au schimbat destinul acestei țări.

O mică atenționare pentru viitorul președinte și pentru politicieni în general, românul a învățat să iasă în stradă. Și cred că de acum încolo o va face din ce în ce mai des. Nu vă mai jucați cu noi! De acum încolo vă taxăm în stradă! Eu cred că asta a schimbat mersul lucrurilor! Oameni buni, ne-am mobilizat și am câștigat!

aminvins

3 comentarii

  1. Nu voi comenta nimic in ce priveste un destin … doar va ramane sa vedem cum o sa aveti grija de puterea pe care i’ati dat’o! Nu stiu cat de constienti sunteti de responsabilitatea pe care o aveti de aici inainte … sincer sa fiu nici macar nu cred ca sunteti … dar ramane sa ne demonstrati nou „celorlalti” ca intradevar … ati schimbat ceva nu doar ceva. Exista viata si dupa alegeri … de acum ne puntem intoarce la munca … ca oricum suntem un popor de bite lechen.

  2. @ICE: Vom vedea! Omul are 5 ani sa demonstreze. Iar acum ai vazut cu ochii tai, asta daca te-ai uitat unde trebuie ca strada a decis presedintele. Tot asa il poate si schimba.

  3. 10 ani cu Basismul in care reactia civica a fost inexistenta cand s’au taiat venituri de la cele mai defavorizate clase sociale si nu numai, nu pot sa ma convinga ca urmatori 5 tot cu acest regim va schimba ceva in constiinta civica a celor care stiu doar ca atunci cand unii fac ceva impotriva natiei sunt comunisti rai in timpul in care ceilalti sunt obligati „ca nu au de ales”.

    Vom vedea … sincer azi ma bucur ca nu ma numar printre cei care au de acum o responsabilitate in aceasta privinta. Sunteti ori cap de paie ori o natie vie?! 🙂 Demonstrati’ne si promit sa va multumesc! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*