Haide, hai la Maramu!

haidehailamaramu

După succesul înregistrat de precedentul videoclip, am decis că voi continua să aduc în atenția voastră filmulețe cu și despre Maramureș. Știu că mă voi repeta, însă ca să asigurăm continuitatea tradițiilor în această zonă, e nevoie de promovare și turiști. Iar dacă autoritățile nu prea își bat capul cu așa ceva, atunci să o facem noi. Să răspândim vestea despre zona aceasta prin toată lumea.

Foto

4 comentarii

  1. Cred ca cel mai mare lucru ar fi sa reusiti cumva sa va aduceti meseriasi acasa de prin te miri ce colturi de lume si sa inteleaga ce avere au lasat acasa cand s’au dus dupa cativa pumni de arginti pe la altii. Cu tristete au vazut acum cateva zile faptul ca de exemplu la Sapanta, omul care inca stie mestesugul celebrelor cruci nu are urmas si nici vreun ucenic pe care sa il invete tainele meseriei. Vorbea cu amar omul … mai ales ca ce face el ar putea sa aduca bani seriosi celor care ar prelua tainele meseriei … cu toate astea … inca nu a gasit pe nimeni interesat sa faca ucenicie langa el. Nu este caz singular … exista multi alti mesteri populari a caror taina se pierde tocmai pentru ca nenorocitii astia au reusit sa ne dezbine si sa ne ia tot ce are poporul asta mai fain. Pacat …

  2. Poi venind multi turisit, poate vor realiza si cei de acolo ca trebuie sa se intoarca acasa. Desi ma indoiesc. Dupa ce au dat de gustul euroilor, multi moroseni s-au schimbat. Si nu neaparat in ceva bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*