Hărnicuții de ei

parlamentar roman

Recent, Institutul pentru Politici Publice a publicat lista prezențelor la vot a bravilor aleși. Nu, nu ne putem mândri cu o prezență de invidiat. Per total ne situăm pe locul 22 la numărul de voturi exprimate de repezentații județului Maramureș.

Slăbuț. Adică, ce dracu fac oamenii ăștia pe acolo? Nu ar trebui să gândească și să voteze legi? Domnul Mircea Man, El Presidente, a exercitat doar 510 voturi din 813 posibile. Președintele CSM Știința Baia Mare, domnul Călin Matei, nu se poate lăuda nici el cu o cifră impresionantă: 515 voturi din 813. Domnii Gheorghe Șimon și Mircea Dolha, nu stau nici ei foarte bine la prezența la vot. Domnilor aleși cum justificați diferența?

Avem și reprezentanți mai conștiincioși. Deputatul UDMR, Bonis Istvan, are prezență la 788 de voturi, în timp ce deputatul PSD Florin Cristian Tătaru se poate mândri cu prezență la 773 de voturi. Am putea crede că doar ei sunt interesați de alegătorii lor. Restul pierd doar vremea prin București. Așa să fie oare? Eu zic că da. Voi?

3 comentarii

  1. Stai linistit ca de pierdut nu pierd ei vremea inutil! Sunt convins ca si’au gasit diverse preocupari care mai de care mai placute. 😀

  2. Da, sunt convins ca e plin Bucurestiul de tot felul de activitati mult mai frumoase decat sa stai in Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*