Hopa, ies la iveală stenograme din dosarul primarului Cherecheș!

stenograme cherecheș

Să ne înțelegem din capul locului. Omul are prezumția de nevinovat până la proba contrarie. Dacă informațiile redate de jurnalistul Dobocan se dovedesc veridice, atunci bubele sunt destul de mari și late. Și nu doar pentru primarul orașului, ci pentru întreaga echipă de manipulare creată în jurul său.

În orice caz, situația este destul de complexă. Dosarul înaintează destul de încet, iar asta nu este bine. Sper ca până la alegerile de anul viitor să știm un lucru. Avem sau nu avem ÎNCĂ un primar corupt? Oricum așteptăm cu mare interes orice stenograme din dosarul acestuia. Poate aflăm și noi cine sunt jurnaliștii Vodă, Pop și mai știu eu care.

Nevoia primarului Cherecheș de a-i supune pe diverși funcționari prin intermediul mediei pe care o controla atingea uneori paroxismul. Angajații erau puși să scoată subiecte din piatră seacă, doar pentru denigrarea subiecților deveniți incomozi pentru edil sau care trebuiau aduși la matcă pe viitor. Ordinul mergea până la „trebuie inventat ceva”. Orice și despre oricine care are legătură cu persoana nominalizată de primar. Soț, soție, copii… Azi despre Ana Moldovan, inspector școlar general, și Elena Cărăușan, ajunsă consilier municipal.
Catalin Chereches: Gandeste-te cu fetele astea, cu fufele de la inspectorat cum le… stii?
Red. sef: Da’ ai tu vreo… cu ce?
Catalin Chereches: Da’ batjocura, la batjocura!
Red. sef: A, pai pe Ana Moldovan, de exemplu, as putea s-o taxez ca ea niciodata nu are vreme de presa, decat atunci cand are ea ceva de promovat.
…….
Red. sef: Pai, maine o sa gasesc un subiect pentru care s-o semnam, ca sa avem de ce ne lega, stii, ca ea n-o avut vreme de noi.
Catalin Chereches: Bine, maine sigur nu vine, ca ea oricum ii plecata la Iasi, dar cu atat mai bine.
Red. sef: Da, nu, dar ea nu vrea niciodata, nici telefonic, nicicum. Tot timpul baga la inaintare pe altcineva. In schimb, cand ii vorba de chestii de genu’ sa apara la Butuza in emisiune, unde stie clar ca B. o pupa in fud pana are orgasm. Catalin Chereches: Da
Red. sef: Acolo merge, stii, da’ in rest, nu da niciun fel de informatie pentru ca se teme.
Catalin Chereches: Da, da.
Red. sef: Si de asta ma pot lega.
Catalin Chereches: No, bine.
Red. sef: Iar pe Carausan, asa, pe linie de cum conduce. La ce-i, la sanitar acuma?
Catalin Chereches: Nu, ii tot la inspectorat, nu stiu ce.
Red. sef: A, o sa ma gandesc.
Catalin Chereches: Cu sotul, cu sotul de la… trebe inventat ceva.
Red. sef: Ma gandesc.
Posted by Romeo Dobocan on Sunday, November 15, 2015

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*