Ia-ți, bă, banii și du-te…

…dar învârtindu-te. M-am săturat să te tot văd la meciuri de handbal, deși până acum ceva timp nu te-am zărit nici măcar prin parcul de lângă sală. Și nu umblu la meciuri de azi, de ieri. HCM Baia Mare nu stă în tine și în acoliții tăi. M-am săturat să te tot văd doar atunci când se câștigă, doar atunci când se premiează. E suficient, până peste cap.

Cu echipa asta ți-ai construit parte din  imagine, dar acum ai întrecut măsura, serios. HCM Baia Mare a pierdut meciul cu Brașov, dar nu a pierdut campionatul și nici vreun trofeu. Nu mă amenința tu pe mine cu plecatul. Ceea ce se întâmplă acum la această echipă, performanțele mai exact, este cireașa de pe tort, băiete. Dar nu uita, că în sala aceea mai sunt și oameni care au gustat din blat. Și le-a plăcut.

Fără vedete, fără milioane de euro, fără poze la fiecare meci. Da, HCM a existat și așa. Și a fost bine mă, a fost handbal. Am pierdut, am câștigat, dar noi am fost acolo, lângă echipă. Dacă mă înțelegi funky-monkeyule, deși mă îndoiesc. Ai zis că următoarele două meciuri tari sunt cruciale. Dacă pierdem, pleci, te retragi. Păi, nu am crezut că o să spun așa ceva vreodată, dar să le pierdem. Cu gol primit în ultima secundă, să doară mai tare.

Celorlalți, care tot aruncați cu noroi în echipa asta, vă spun doar atât: orice jucătoare care joacă pentru HCM, e jucătoarea mea preferată. Până când joacă la acest club. A plecat, gata, drum bun și succes. Știți de ce? Pentru că o echipă nu stă în jucătoare. O echipă este o stare de spirit, este parte din tine. Cu tot ce ține de ea.

Așadar, la ora actuală, HCM este echipa mea, cu tot ce ține de ea. Și eu o susțin cum pot mai bine, cum îmi permit. Echipa asta va exista până când lumea va merge la sală. Să fie biletul 10, 15, 20 etc, dacă există un plătitor, HCM există. Nu stăm noi în neica „jiji” de Baia Mare, care se supără că nu dă bine în poză, ia banii(comunității) și pleacă. Du-te bă. Investește banii în școli, drumuri, spitale etc. Cine te-a invitat lângă echipă? Eu, nu.

Apropo, sper ca situația să nu se repete la Minaur. Acum băieții câștigă, sunt pe val. Dau bine în poze. Dar ce se va întâmpla când vor pierde? Așadar, dacă și acolo bagi bani, te rog eu, ia-ți banii(comunității) și investește-i unde vrei tu, lasă echipele astea în pace. Lasă-ne pe noi în durerea noastră. Am fost foarte bine și fără blitzurile tale.

P.S.: acest site are back-up la zi. 🙂

 

11 comentarii

  1. Nici me nu imi place de „patronul orasului” dar nici nu vreau sa mai vad Minaurul in B !!! Pacat ca s-a ajuns aici ,intr-o lume in care banii trec peste orice spirit al oricarei ecipe !!!!

  2. Excelent ai punctat ceea ce simt si eu. Practic aceasta echipa ne-a fost FURATA la fel si realizarile ei de catre acest primar cu gandire comunista. Nici Ceausescu nu a procedat in acest hal. Hai HCM!

  3. De ce isi asuma numai succesul, insuccesul nu este tot a lui? Cat timp a fost la Minaur cu presiunile nu au facut nimic baietii. Acum ca i-a lasat in pace Minaur merge bine. In acest moment la fete se intampla exact pe dos. Decat asa, mai bine fara banii comunitatii. Pacat de aceste minunate fete ca nu sunt lasate sa-si etaleze talentul in mod natural.

  4. Aveti perfecta dreptate!
    O echipa competitiva se cladeste in timp cu rabdare, munca si bineintele bani. In ceea ce priveste finantarea atat Consiliul Jud. cat si cel Local nu pot face mai mult decat le permite legea. Adevarata sustinere vine din partea sponsorilor care dupa parerea mea nu se prea inghesuie la echipa ( oare de ce?) Domnul primar cand se lanseaza in afirmatii sa le faca in numele lui nu si al meu. Daca dansul considera ca echipa si-a batut joc de el treaba lui dar de mine ca cetatean al acestei urbii aceasta echipa nu si-a batut joc. Imi sunt dragi si le voi sustine atat la victorii dar mai ales la infrangeri. Acum au pierdut si cu asa o presiune asupra lor vor mai pierde deoarece cu astfel de amenintari este greu sa dai randament. Le voi sustine asa cum un suporter adevarat isi sutine echipa favorita.

  5. Gata, antrenorul si-a dat demisia. Aceasta este o decizie luata in urma declaratiei primarului (DICTATORULUI, BECALISTULUI) si amenintarilor lui. Cateva fete din echipa sunt chiar bucuroase, celelalte sfasiate plang. Mely spune intr-o postare pe facebook: Pentru mine este un antrenor de nota 10. Cred ca e cazul sa ne spunem opiniile primarului. Si asta ptr. ca banii folositi sunt publici.

  6. Ma bucura enorm de mult faptul ca si-au strans mainile din nou. Daca se doreste performanta cu adevarat, asta e drumul corect. Orgoliile trebuie si au fost lasate deoparte. Primarul sper s-o lase mai moale si sa lase oamenii care sunt profesionisti sa-si faca treaba, daca tot sunt banii comunitatii in joc. Mult succes HCM!

  7. @jeff: Si eu ma bucur ca a ramas Buceschi, insa, tu chiar crezi ca primarul va ierta si uita asa usor? Eu cred ca problemele doar de acum incep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*