Iele, Sânziene

Îmbracă iile de Sânziene

Să semene cu zâne pictate de peneluri!

În perioada 15-27 iunie, Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» prezintă, prin intermediul canalelor de comunicare online, o colecție de tablouri cu motive etnografice românești și provoacă publicul să îmbrace portul popular și să reconstituie cât mai fidel imaginile surprinse de tablouri. Fotografiile astfel realizate, publicate online sau trimise prin e-mail, vor fi jurizate de echipa muzeului și vor fi premiate.

Regulamentul concursului Iele, Sânziene

  1.  Alege un tablou cu motive etnografice românești din colecția Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare». Găsești imaginile cu lucrări pe blogul muzeului (muzeuldeartabaiamare.wordpress.com), pe pagina de Facebook (@muzartcabm) și în contul de Instagram (@muzartbm) al muzeului;
  2. Trimite-ne o fotografie cu tine, semănând cât mai bine cu unul dintre personajele din tablou. Folosește adresa de e-mail muzartbm@yahoo.com sau public-o pe Facebook sau Instagram, utilizând hashtagurile #IeleSanzieneNu uita să menționezi titlul și autorul picturii, numele tău și asigură-te că putem vizualiza și noi fotografia (audiența e setată în mod „public”);
  3. Toate fotografiile primite până în 26 iunie 2021, la miezul nopții vor intra în etapa de jurizare. Acestea vor fi evaluate de o echipă formată din specialiștii Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», urmărind următoarele criterii: asemănare cu originalul, inventivitate și prezentare artistică.
  4. Fotografiile clasate pe primele trei locuri vor fi premiate și vor fi afișate pe canalele de comunicare online ale Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare».

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*