Ieri doar 200, iar vineri cu TOȚII!!!

Jos toată clasa politică

 Jos toată clasa politicăProtestele împotriva actualei clase politice nu au contenit nici aseară. Baia Mare s-a alăturat și ea restului țării. Chiar dacă aseară au fost doar 200 de tineri, sunt convins că dacă vom rămâne consecvenți și tari pe picioare atunci vom fi din ce în ce mai mulți.

Nu uitați că și anul trecut s-a început timid, apoi am fost din ce în ce mai mulți. Vehemenți și gălăgioși. La fel trebuie să fim și acum. Unii ne cred naivi, alții ne fac proști, însă trebuie să continuăm! Trebuie să rămânem pe baricade pentru schimbare!

Să promovăm intens protestul de vineri, am înteles că atunci vor fi proteste mari prin toată țara. Haideți să demonstrăm că și Baia Mare își dorește schimbarea! Vrem altceva! Pentru noi, pentru viitorul copiilor noștri.

Jos toată clasa politică!!!

foto

4 comentarii

 1. Ok, protestam, dar stim ce vrem?
  A picat ponta. Bun! Cine va fi in locul lui? Tot un incompetent din interior pe care o sa-l uram la fel de mult peste un an.
  Pentru functiile astea nu le trebuie un CV greu. Ai cotizat bine la partid? Perfekt! Te numim in post de conducere. Multumim!

 2. @Dan: voi stiti … si va inteleg cumva buimaceala mai ales dupa ce ati votat pe sasul cel bun pe motivul mikimausului cel rau.

  @Cotos … frate, tu pentru ce protestezi?! Iohannis e tot presedinte. Candva iti era indeajuns, azi de ce nu mai e?! Intreb si eu ca prostul de acum un an.

 3. Prietene, clasa politica e falimentara. Nu de ieri si nu de anul trecut. Am avut incredere in Iohannis si mai am un dram. O sa vedem daca ma insel. Oricum scopul cel mai important este dizolvarea parlamentului. Acolo este buba cea mare. Om trai si om vedea.

 4. Prietenii om fi numai dupa ce om rupe cateva beri impartind amintiri … pana atunci … ramanem cum am cazut.

  In alta ordine de ideei … ce spui tu amu, iti spuneam eu acum un an … or trebuit iara sa moara oameni care sa va duca mintea ca mai bine prevenim decat aburim sufland in trompetele sistemului?! In loc sa duceti grija cum folositi corect hashtag’ul de carne datator (https://www.cotosra.ro/voteziohannis/) si sa va aburiti singuri ca puteti schimba ce vreti cand vreti (https://www.cotosra.ro/habemus-presedinte/#comments) mintindu’va cu victorii false manipulati de acelasi sistem (https://www.cotosra.ro/este-victoria-noastra/) mai bine ati deschide ochii si ati intelege ca schimbarea nu e ce vi’se vinde voua pe fetesibuci (https://www.cotosra.ro/iesiti-din-casa-daca-va-pasa/) ca apoi sa va laudati inutil cu ea.
  Cascati ochii sau astia va omoara colectiv dintr’un FOC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*