Iese soarele și pe stadionul nostru?

fc baia mare

Baia Mare nu are echipă de fotbal. Asta de anul trecut.

Baia Mare nu mai are o echipă de fotbal din 2010. Tot ce a fost după acel an, a fost doar o glumă proastă. Și nu mă refer la jucători, antrenori etc. Mă refer strict la echipă ca și emblemă a orașului.

Sunt alte orașe care după ce au rămas fără echipele de tradiție s-au reorganizat rapid. Suporterii și-au luat destinele în propriile mâini și au echipe de fotbal. Echipe susținute financiar doar de ei. Fără patroni. Fără politic. Este greu. Dar dacă nu ar fi greu, nu-i așa că și-ar face toți câte o echipă?!

Joia trecută aproximativ 20 de suporteri băimăreni s-au întâlnit pentru discuții în ceea ce privește un viitor proiect fotbalistic în orașul de pe Săsar.

Deocamdată doar discuții. Idei sunt. Mai avem nevoie de strategi și buni administratori.

Urmează și alte întâlniri. Se dorește implicarea cât mai multor persoane. Chiar și oamenii de afaceri sunt așteptați să participe în acest proiect. Există beneficii și de o parte și de alta.

Însă, este nevoie de răbdare, transparență și bună înțelegere.

p.s.: le puteți urmări activitatea și AICI.

 

1 comentariu

  1. Vreau sa reamintesc tuturor ca, acest proiect de renastere a fotbalului baimarean este initiat de curand, iar, tinta demersurilor noastre este renasterea echipei istorice, FC Baia Mare, alaturi si cu suporterii sai. Primul pas prioritar in acest proiect”SOCIOS” este mobilizarea , si formarea unei platforme a tuturor iubitorilor de fotbal din Baia Mare, si Maramures, care sa fie dispusi sa finanteze o echipa a suporterilor pe care noi preconizam s-o inscriem in competitia jud. din liga a 4-a, sezonul competitional, 2018-2019. Ptr. acest lucru, facem un apel catre toti cei care iubesc traditia, culorile si istoria fotbalului baimarean, FC Baia Mare, sa ni se alature in acest demers inedit al suporterilor baimareni. Pe pagina de facebook: „Suporteri Fc Baia Mare socios sau eventuali actionari”, precum si pe Fan Club Fotbalul Maramuresan”, puteti gasi postat sondajul unde dmv. puteti sa va alaturati acestui proiect de renastere a FC Baia Mare. Acest proiect are multe etape de trecut, insa, nu vom trece la urmatoarea etapa in dezvoltarea lui, pana cand, suporterii isi vor da acordul de sustinere a proiectului in sondajul postat pe grupurile amintite!, intr-un nr. suficient de mare ptr. a putea porni si sustine cu adevarat o echipa de fotbal la nivelul ligii a 4-a, si, binenteles, cu obiectiv clar, inca din primul sezon competitional: PROMOVAREA! Dne ajuta!!! Forzza Fc. Baia Mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*