Imagine nouă cu Parcul Central din Baia Mare!

parcul-central-din-orasul-baia-mare

Se zice că o imagine face cât o mie de cuvinte. Și am zis hai să vad dacă este chiar așa. Am primit recent pe mail o poză fresh cu stadiul lucrărilor de la Parcul Central. Știți voi care, am mai discutat de foarte multe ori despre el AICI. Lucrările avansează rapid, deci, cred că foarte repede ne vom bucura de această oază de oxigen.

Am înțeles că locurile de joacă pentru copii sunt deja accesibile, însă eu personal nu am fost acolo. Dacă vreun cititor cunoaște situația, îl rog să ne înștiințeze oficial și pe noi. Nu de alta, dar ar fi păcat să nu meargă copiii acolo.parcul-central-din-orasul-baia-mare

1 comentariu

  1. Care oaza de oxigen? gazon cat incape, si niste thuja smaragd daca vad bine in imagine,, ca aceia nu poti spune ca sunt copaci, sau ca vor creste mari rpd, ca sa nu mai zic ca la noi cum se toaleteaza copaceii, si peste 10 ani cam tot asa vor avea coroana, mic mic mic 🙁 Dar nu e stres, totusi este ceva miscare, este ceva in plus, sper ca in curand sa avem itnradevar si UMBRA in oras, si OAZA VERDE unde sa poti respira un aer mai racoros!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*