Impresii din concediu

concediu

După cum bine știți timp de o săptămâna nu v-am salutat din concediu. Ce să faci? Nu ai ce să faci.

Am fost la Marea Neagră. Da, din nou. Ce să faci? Nu ai ce să faci.

Am pornit cu mașina proprie din Baia Mare sâmbătă dimineața la ora 4. Ne-am oprit de vreo 5 ori până la mare. Am ajuns la ora 15 la Mera Resort în Venus. Deci am petrecut 11 ore pe drum. Noroc cu cioturile de autostradă. Ne-am bucurat de autostrada Turda-Aiud, Sebeș-Sibiu, Pitești-București și București- Constanța. Din 848 de km aproximativ 400 de km de autostrăzi. Puțin.

Dacă nu ar exista resortul respectiv vă spun cu mâna pe inimă că nu m-aș duce în România la mare. Plajă privată, mâncare bună și curățenie zilnic în cameră. Stațiunea Venus este într-o stare deplorabilă și este o rușine. Bătaie de joc.

La întoarcere am zis că ne oprim la Râșnov. Am pornit la ora 14 din Venus și am ajuns la 19:15 în Râșnov. În Bușteni, pe Valea Prahovei, am stat în trafic aproximativ 45 de minute. De vis. Ne-am cazat la Vila Nely. Aproape de centrul Râșnovului. Din păcate la ora aia toate terasele erau full, iar orașul nu are prea multe de oferit. Dimineață la ora 10 am urcat la DinoParc. Ne-a plăcut. Este distractiv și recomand. Și la cei mai mari.

Am pornit din Râșnov la ora 12:30 și am ajuns în Baia Mare la ora 18:15. Fără nici o oprire. Din păcate la întoarcere ne-am bucurat de prea puține cioturi de autostradă. Vreo 17 km la Iernut și încă 60 la Turda-Zimbor. Atât s-a putut.

Înapoi la muncă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*