În doi La Pălincie.

la pălincie baia mare

Serios. În doi. Eu și nevasta. După ceva timp. Sâmbăta aceasta am mers seara la o masă prin Centrul Vechi. Am ajuns la Terasa Millenium, bubuit. Am mers la Log Out, rezervat tot. Deja vroiam să renunțăm, dar nevasta și-a adus aminte de La Pălincie.

Așadar, să vă povestesc cum fu. Ospătărița, foarte amabilă de altfel, ne-a condus la o masă liberă. Dar vă spun sincer că dacă ajungeam cu 5 minute mai târziu azi vă povesteam despre cum am mâncat shaorma cu de toate.

După ce am puricat meniul cu atenție ne-am comandat câte o porție de supă cremă de usturoi eu, iar ea și-a luat o porție de bruschete cu ciuperci și roșii. O bere și o limonadă au acompaniat mâncarea.

Nu am să vă mint, am așteptat aproximativ 30 de minute după mâncare, dar fiind sâmbătă seara și multă lume, nu am nimic de obiectat. S-au mișcat destul de repede. Mâncarea a fost delicioasă. Am mâncat o supă cremă de usturoi fabuloasă. Foarte, foarte gustoasă. Bruschetele au fost și ele pe placul consoartei, iar limonada a fost stoarsă chiar atunci.

Prețurile sunt în ton cu restul localurilor din Centrul Vechi. Nouă ne-a plăcut și cu siguranță vom mai merge.

Știți cum se zice, nu? Recomand.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*