În genunchi

citat

Ați auzit cu toții de performanța handbalistelor U18, nu? Campioane mondiale, MONDIALE. Un lucru extraordinar, din punct de vedere sportiv, având în vedere că renumerația pentru această performanță, greu de egalat în viitor, este aproape inexistentă.

nationaladehandbalu18

Și acum să trecem cu adevărat la esența problemei. În bunul spirit carpato-danubiano-pontic, politicul și-a întins repede labele asupra performanței realizate. Deși, nu au nici cea mai mică contribuție la această performanță. Dar gata, ei și-a însușit-o. Scârbos, de altfel.

Și știți ce doare mai tare de atât? Că fetele, campioane mondiale, au fost nevoite să îngenuncheze pentru o amărâtă de poză cu ministresa sportului. În genunchi, deh, să se vadă ministresa mai bine. Ea a pasat, apărat și înscris la acest turneu, merită să se vadă bine în poză.

Ați văzut decernarea trofeului de la Campionatul Mondial de Fotbal? Ați văzut-o pe Angela Merkel? Asta ne-am dori de la politicienii noștri. Ei să stea în genunchi în fața noastră, la urma urmei, ei au nevoie de noi ca să ajungă acolo unde se fură mai bine. Ar cam trebui să învețe odată și odată chestia asta.

Foto

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*