Județul nostru pe primul loc la CRIME!

crima-in-maramures

Maramureșul este județul unde s-au produs cele mai multe crime din țară în anul 2014!

Ești nebun??? Când am citit știrea, m-am și gândit la asta: am ajuns mai rău ca Vaslui. Vă puteți voi imagina în ce mare rahat se scaldă acest județ și implicit cetățenii săi???

Nu avem locuri de muncă, dar birturile sunt pline mereu. Nu avem viitor, dar primul gând este cum să ajungem la crâșmă. Suntem vai de mama noastră, nici măcar turiști nu o să mai avem în curând, dar suntem tari în gură. Sincer, este una dintre cele mai mari rușini posibile.

Prioritară pentru conducerea județului și implicit localităților din acest loc infectat de crimă, ar trebui să fie educarea populației. Însă, mă îndoiesc că se dorește așa ceva. Mai bine ne tăiem unul pe altul, pe rând.

 

3 comentarii

 1. E posibil, ce se intampla peste deal nici CIA nu s-ar baga. Si cine stie care e situatia in municipiu, noi nu aflam nimic.

  Dar totusi nu trebuie sa crezi orice citesti scris pe net. Iar apoi sa rescrii intr-o macro publicatie, rahat copiat cu lipsuri in 9 randuri.

  Urmaresc demult blog-ul tau si vreau sa te felicit, dar nu du mai departe orice informatie neatestata si nici macar documentata la limita.

  Nu crede, cerceteaza !

 2. @Anon: Un raport asupra activității rețelei de medicină legală în 2014, dat publicității zilele trecute, arată că primele patru locuri în topul celor mai sigure județe din țară – din punctul de vedere al numărului de crime raportat la totalul populației – sunt ocupate de județe din Transilvania.

  Astfel, cel mai sigur județ din acest punct de vedere este Alba, unde incidența omuciderilor a fost în 2014 de 0,26 la 100.000 de locuitori. Urmează Satu Mare, cu 0,53, și Cluj și Hunedoara, fiecare cu o incidență de 0,61 de omucideri la 100.000 de locuitori.

  La polul opus este județul Maramureș, cu 3,08 omucideri/100.000 de locuitori, mult peste media pe țară, de 1,9. Din Transilvania, peste media pe țară se mai situează județele Harghita – 2,42, Mureș – 2,38, Arad, 1,95, și Covasna, care este exact la limită: 1,9 omucideri/100.000 de locuitori.

  Celelalte județe apar în raport cu o incidență sub media pe țară: Sibiu – 1,65, Bistrița – Năsăud – 1,43, Brașov – 1,35, Bihor – 1 și Sălaj – 0,91. @orice site de stiri local 🙂

  Eu nu sunt un ziar. Eu comentez ceea ce am citit. Ma bucur ca ma urmaresti si sper sa o faci in continuare :).

 3. Reporter: – Domnule procuror, se spune că în Vaslui au avut loc cele mai multe violuri urmate de crimă.

  Procurorul: – Să ştiţi că se poate şi mai rău. În Maramureş au avut loc cele mai multe crime. Crime urmate de viol.

  😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*