La ce piscine se retrag băimărenii din fața caniculei?

piscina-din-baia-mare

Să vă spun sincer, eu am fost doar la Piscina Romanița. Nu mă plâng, mi-a plăcut. În timpul săptămânii, a fost chiar ok. Liniște, lume mai puțină, iar apa era chiar curată. Vizavi de preț, zic eu că este acceptabil. Acum. nu mă duc zilnic, dar o dată pe săptămână este ok.

Dar având în vedere că în ultimii ani piscinile au răsărit mai ceva ca și ciupercile, este evident de ce vă întreb unde vă refugiați de caniculă. Castel Transilvania? Bella Resort? DruRelax? Poate alta. Să ne spuneți și de condițiile de acolo. Prețuri dacă doriți. Poate unii au nevoie de un sfat.

Așadar, care sunt piscinele din Baia Mare care vă fac cu ochiul cel mai des? Declar deschisă secțiunea de comentarii.

 

7 comentarii

  1. DruRelax – curat, spatios, personal amabil si preturi bune. Ai posibilitatea sa faci si altceva decat sa lenevesti la soare 🙂

  2. Moara Veche mi se pare in regula. Ultima data am platit 20 de lei intrarea (duminica). Imi place faptul ca poti sa alegi dintre mai multe piscine, iar de topogan nici nu mai are rost sa zic ceva…e atractia principala 😀 DruRelax mi-a fost recomandat de mai multe persoane, asadar urmeaza si acolo o vizita cat de curand.

  3. Pensiunea Holiday din Ocna Sugatag. A meritat drumul pana acolo. Bazin cu apa dulce mare pt adulți , unul pt copii, bazin cu apa sărată, tobogane, bazin interior cu apa încălzită cu apa dulce și unul Sărat, 2 jacuzzi cu apa sărată încălzită la 40 grade, masaj,sauna, locuri multe de parcare, șezlonguri o mulțime, intrare 20 lei. 😉

  4. Clar Majestic Complex. Diferita de piscinele de oras, loc retras, frumos, preturi acceptabile.

  5. Drurelax e cel mai ok pentru ca poti sa te retragi si la o sauna/piscina interioara, toboganele sunt cele mai atractive la nivel local, personalul foarte amabil…etc..
    Nu mai stiu exact cat era pretul (full access – toata ziua) anul trecut..parca 40 in week-end.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*