La Pressco

pressco

Cum stați cu consumul de cafea? O cană, două? Ness, espresso sau la plic? Eu unul prefer mai degrabă ceaiul negru, dar nu mă dau la o parte de la o ceașcă de cafea. Doar trebuie să simt mirosul, dacă nu miroase imperial, eu nu beau. Iar prin orașul de pe Săsar localuri cu specific de cafenea sunt puține, dacă mă gândesc bine până recent nici nu știu dacă era vreuna.

Dar din 15 august, situația s- a schimbat, radical. După o îndelungă așteptare, și-a deschis porțile (ferecate) Pressco, prima cafenea în adevăratul sens al cuvântului. Cafea prăjită oameni buni. Cafea proaspătă, cu un parfum ce te îmbie să treci pragul. Un local unde îi stă bine la oricine să servească licoarea magică.

Îi găsiți pe bulevardul București (mai sus de O Shop), deschis de la 8 la 16. Cafea, ceai, freshuri și mini-tarte…accesibile și gustoase. Noi l-am încercat de curând, iar de atunci suntem clienți fideli. Până la această oră, ireproșabilă din toate punctele de vedere. Mă bucur să văd că lumea din oraș a început să aprecieze munca, seriozitatea și originalitatea. Altfel nu îmi explic succesul de care se bucură. Poftă bună!

Nota 
Pret: 8
Ambianta:10
Servire: 10

2 comentarii

  1. deci ma provocati cu pressco asta.
    PRO: aroma de cafea, da, este, si e foarte tare.
    CONTRA: o cafea SLABA, slaba de tot. espresso fara spuma si transparenta ca un ceai?? pe bune? la starbucks e mai buna cafeaua, starbucks care e fix pix dar au un standard totusi. foarte dezamagit de pressco si hipstareala asta, cei care o lauda atat ar trebui sa bea o cafea espresso adevarata odata ca sa vada ce inseamna o cafea. Aaa, da, cei care o lauda beau cafe latte.. ma scuzati :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*