La revedere, Costică Buceschi!

UPDATE: 23.12.2014, Buceschi a demisionat! La revedere!

UPDATE: Costica s-a razgandit! Ramane la HCM Baia Mare!

Antrenorul echipei HCM Baia Mare a demisionat sâmbătă. Omul, care a condus echipa spre primul titlu de campioană, două Cupe ale României și două Supercupe ale României, a ales să părăsească familia HCM. Și nu îl condamn! Așa cum nu o fac sutele de suporteri, care s-au arătat solidari, de acum, cu fostul antrenor HCM.

Pentru ca o echipă să atingă cele mai înalte culmi, este nevoie de liniște și stabilitate. Așa ceva în România mai rar. Suntem printre puținele țări care schimbă antrenorii chiar și după o etapă. Aici nu a fost cazul de așa ceva. Omul a construit HCM de la 0. Nu voi uita prima finală a Cupei României. Costică Buceshi și fetele au adus în vitrina clubului primul trofeu din istoria sa.

Datorită unor atotștiutori, omul, Costică Buceschi, a decis că nu mai poate continua așa. Și a plecat. Astfel, s-a înscris în inimile multor suporteri HCM. Mulți am văzut, auzit cum a fost tratat în ultima vreme. Probabil a fost mai bine așa. Nu știu. Sunt încă destul de supărat de faptul că a plecat.

Îi doresc succes pe oriunde ar ajunge. Și îi mulțumesc aici pentru tot ce a făcut la acest club. Și datorită lui vă „bateți” pe abonamente, și datorită lui fetele au devenit răsfățatele orașului și…multe altele. Mulțumesc Costică Buceschi!!!

performantecosticabuceschi

P.S.: Tu, cel care ai forțat această demisie, să nu uiți că ROATA se învârte!!!

Foto

3 comentarii

  1. A plecat un antrenor bun care avea rezultate. Eu zic ca e o pierdere mare pentru echipa. Asa se intimpla atunci cind toata lumea se pricepe brusc la handbal 🙁

  2. Acest om merita mult mai mult decat respect, imi pare rau ca a plecat….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*