Lara Sweet Events: sunt o iubitoare de dulciuri şi de frumos, creativă…

Nunta în sine, este probabil unul dintre cele mai importante momente din viața oricui. Iar, într-o ordine logică, după nuntă ar urma botezul și zilele de naștere. Pentru ca noi să ne bucurăm de zilele respective, cei de la Lara Sweet Events ne fac viață mai ușoară, frumoasă și mai dulce. Haideți să cunoaștem mai bine omul din spatele Candy Barului.

Lara, în primul rând, hai să te cunoaștem mai bine!

Sunt o iubitoare de dulciuri şi de frumos, creativă şi… perfecţionistă. O mămică în devenire ce pune pasiune în tot ceea ce face.

Lara Sweet Events este deja emblematic pentru multe nunți și botezuri din Baia Mare. Cum ți-a venit ideea să începi așa ceva?

Căutam să facem ceva deosebit pentru nunta noastră (care a avut loc in 2012), să ne răsfăţăm şi să ne uimim puţin invitaţii, iar un bufet cu dulciuri ni s-a părut a fi cel mai reprezentativ lucru pentru noi ca şi miri. Prima dată am vazut un Candy Bar pe un site din SUA şi am ştiut că este ceea ce imi doresc pentru cea mai frumoasă zi din viaţa noastră, i-am arătat şi soţului iar el a fost foarte încântat de idee.
Aşa că ne-am pus pe treabă şi cu o zi înainte de nuntă s-a născut prima noastră creaţie.

Cum a fost la început? Ai avut nevoie de multă răbdare?

Bineinţeles că nu a fost uşor, în special la început! Însă luând lucrurile rând pe rând, am făcut tot ceea ce am crezut de cuviinţă pentru a crea un nume şi, pas cu pas, a luat naştere Lara Sweet Events. A fost foarte dificil pentru mine sa renunţ la locul de muncă pe care îl aveam, dar am luat această decizie imediat ce am realizat că vreau să ma dedic 100% acestui proiect. Răbdarea este o virtute care în acest domeniu este absolut vitală, la fel ca şi spiritul organizatoric, astfel că am învăţat să mă „împrietenesc” cu ele într-un timp destul de scurt şi fără a realiza acest lucru. Iar asta s-a datorat faptului că îmi place foarte mult ceea ce fac!

Crezi că aceste Candy Baruri tematice au prins bine în oraș?

În general Candy Bar-urile sunt mult mai deosebite dacă au şi o tematică, dar stabilirea uneia nu este obligatorie. Oamenii se află mereu în căutare de noutăţi pentru evenimentele importante din viaţa lor, iar pentru oraşul nostru Candy Bar-urile sunt încă într-un trend ascendent.

Poți să ne spui aproximativ câte nunți, botezuri s-au putut ”lăuda” cu munca ta?

Pot să vă spun chiar exact câte, până în momentul de faţă am organizat Candy Bar, Cake Bar şi Fruit Bar la: 8 nunţi, 11 botezuri, 6 zile de naştere (atât pentru copii cât şi pentru adulţi), 3 pentru sesiuni foto profesionale, alte 3 la târguri destinate nunţilor, unul de Revelion, unul pentru petrecerea burlăciţelor, unul corporate pentru un club de business si unul la deschiderea unei săli de fitness.

Candy-bar-evenimente-candy-land-01

Din cele pregătite până acum, care ar fi Candy Barul de care ești cea mai mândră?

Aceasta este poate cea mai grea întrebare care mi se poate pune pentru că îmi este extrem de greu să aleg. Toate sunt preferatele mele şi am depus acelaşi efort la realizarea fiecăruia dintre ele. Dar dacă e musai sa aleg aş spune cel de la nunta noastră. Nu pentru că ar fi cel mai spectaculos, ci pentru că a fost primul, a avut o incărcătură emoţională mai mare, fiind vorba despre nunta noastră şi de la el a început totul…

Spune-ne, te rog, unde pot lua legătura oamenii cu Lara Sweet Events?

Ne găsiţi pe site: www.larasweetevents.ro, pe mail: contact@larasweetevents.ro, pe facebook: https://www.facebook.com/LaraSweetEvents şi la nr. de telefon: 0741087861. De asemenea, la o simplă căutare daţi de noi pe Google+, Instagram, Twitter, Pinterest.

Se va mai dezvolta pe viitor Lara Sweet Events? Ai în plan și alte ramuri (foto, video, muzică etc.)?

Deocamdată ne axăm pe această nişă, dar nu este exclus ca pe viitor să ne extindem. Pe lângă organizarea bufetelor cu dulciuri am mai avut comenzi pentru: mărturii de nuntă şi de botez, pahare personalizate pentru miri şi naşi, aranjamente pentru mesele invitaţilor, buchete comestibile pentru mirese, naşe, domnişoare de onoare. Iar din celelalte domenii avem colaboratori pe care îi recomandăm cu plăcere.

Colaborezi cu cineva pe partea de prăjituri sau sunt toate hand-made?

Acum colaborez cu mai multe firme pe partea de prăjituri deoarece îmi place să iau ce e mai bun de la fiecare. Pentru fiecare Candy Bar stabilesc personal aspectul exterior al prăjiturilor; chiar dacă ele au aceeaşi compoziţie, design-ul şi culorile lor sunt unice, arătând de fiecare dată altfel. Ele sunt făcute la comandă, sunt personalizate special pentru evenimentul căreia îi sunt destinate, ţinând cont de tematică.

Uimește-mă! Ce Candy Bar ai pregăti pentru www.cotosra.ro? 😀

-Aşa ceva e greu de explicat în cuvinte, dar încerc. 🙂 M-am gândit la un Candy Bar clasic, chiar vintage, care să implice o maşină de scris şi tăieturi din ziare vechi pe acolo pe undeva. Materialul pe care l-aş folosi ar fi iuta, cred că cel mai bine s-ar potrivi culorile pământului, culori naturale. Iar ca şi conţinut aş opta pentru compoziţii pe bază de ciocolată şi/sau fructe de pădure.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*