Let`s Do It Baia Mare

startul campaniei

Mâine, 28 septembrie. e una dintre cele mai importante zile pentru societatea civilă din România. Lăsând la o parte ”revoluțiile” din ultima vreme, consider că ziua aceasta e o reușită.

De patru ani de zile, Baia Mare și Maramureș se află în top. Cei mai mulți voluntari și cei mai mulți saci strânși cu gunoi. E extrem de trist faptul că și după atât de mult timp, oamenii, care întorc spatele naturii, sunt tot mai mulți. Nu văd nici o schimbare de mentalitate.

Băimărenii mei încearcă să impună un model de urmat. Eu unul i-am ajutat și îi voi ajuta mereu. Mai jos vedeți un clip cu voluntarii care s-au strâns în 2010. Sper ca anul acesta să fim în număr și mai mare.

12 comentarii

  1. Înseamnă că oamenii sunt interesaţi de oraşul lor.
    Şi mai înseamnă şi o societate civilă puternică.

  2. Frumos dar in acelasi timp pacat ca nu se face asa ceva in toata tara… In Braila nu am mai auzit de voluntariat de vreo 4 ani cand eram la liceu…

  3. Faptul că în fiecare an la noi se strâng cei mai mulţi saci cu gunoaie nu mă bucură. Din contră. Înseamnă că numărul nesimţiţilor care aruncă mizerii aiurea tot timpul anului nu scade deloc.

  4. Nu inteleg „logica” ta…Faptul ca in MM exista atatia voluntari, inseamna ca suntem un judet „murdar”, ha?Pe aceeasi „logica”, un judet cu putini voluntari, e un judet mai curat?:)))

  5. Nu asta e problema ca avem multi voluntari, asta e un lucru de apreciat. Problema e ca suntem plini de nesimtiti care produc mult gunoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*