Let’s Do It Romania va avea loc anul acesta în 18 septembrie

startul campaniei

Start la curățenie generală în județul Maramureș! Campania derulată la nivel național, „Let’s Do It Romania”, va avea loc anul acesta în 18 septembrie.

Maramureșul dă startul campaniei naționale „Let`s Do It, Romania!”, ziua acțiunii de ecologizare generală va fi pe 18 septembrie 2021. Anul acesta doar 29 de județe s-au înscris la cea mai mare acțiune de responsabilitate civică iar Maramureșul a ales să fie prezent.

Pentru a se asigura că acțiunea se desfășoare în condiții de maximă siguranță în contextul pandemiei COVID-19, trebuie să se țină cont de următoarele măsuri:

o Pe toată durata acțiunii voluntarii vor purta măști de protecție, astfel încât să le acopere nasul și gura;
o Voluntarii trebuie să aibă soluții pentru dezinfectarea mâinilor;
o Fiecare participant trebuie să păstreze o distanță de cel puțin 1 m față de ceilalți participanți.
o Este interzisă organizarea de acțiuni de curățenie în localitățile cu o incidență la 14 zile mai mare de 3/1000 de locuitori.
o Este interzisă orgzanizarea de acțiuni de curățenie cu mai mult de 100 de participanți/zona în localitățile cu o incidență la 14 zile mai mică de 3/1000 de locuitori, dar mai mare de 2/1000 de locuitori.
o Este interzisă orgzanizarea de acțiuni de curățenie cu mai mult de 500 de participanți/zona în localitățile cu o incidență la 14 zile mai mică de 2/1000 de locuitori.

Pentru înscrieri și detalii puteți accesa: https://membership.letsdoitromania.ro/ sau maramures@letsdoitromania.ro, popsilviabm@gmail.com.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*