Locuințe curate „la urgență”, în București (P)

„Curățenia este mama sănătății”, iar o locuință curată ne inspiră să lucrăm cu mai mult spor.

Când în jur praful a acoperit totul, lucrurile sunt puse în dezordine, iar timpul nu ne permite să ne facem locuințele să strălucească, putem să apelăm la o firmă de curățenie București.

Ce așteptări trebuie să avem de la firma pe mâna căreia ne lăsăm casa cu valorile materiale și spirituale și pe care o plătim pentru ca locuința noastră să strălucească asemenea unui pahar?

  • Maximă seriozitate garantată de aprecierile clienților. Acest aspect demontrează că angajații și-au făcut cu prisosință datoria, contractul a fost onorat și toată lumea se declară mulțumită.
  • Calitatea desăvârșită este oferită la prețuri rezonabile. Produsele folosite sunt 100% ecologice, firma are 10 ani de experiență, personalul are grad maxim de calificare în domeniu și este atent la detalii, nu ascunde mizeria sub covor.
  • Serviciile oferite sunt variate: atât pentru locuințe, cât și pentru instituții, localuri, firme sau săli de sport.
  • Angajații respectă intimitatea clienților și garantează confidențialitatea, aspect care nu este respectat în cazul persoanelor particulare angajate în activități menajere.
  • Se realizează curățenie în regim de urgență.
  • Mochetele și canapelele se curăță cu aparate Taski Monodisc.

Toate aceste avantaje, plus fidelizarea clienților, spălătorie auto la domiciliu și negocierea prețurilor se obțin de la firma URGENT CURAT care are următoarele date de contact: tel. 0756 821812, e-mail: office@urgentcurat.com.

În prețul curățeniei intră și costul consumabilelor și al aparaturii, aspect foarte avantajos, deoarece clientul, dacă și-ar face singur ordine, ar trebui să aibă în vedere și aceste detalii și să piardă timp prin magazine pentru rezolvarea acestor probleme. De asemenea clientul poate pleca la serviciu sau în vacanță, iar la întoarcere găsește locuința imaculată.

Clienții fideli primesc cadou din partea casei „o curățenie gratuită” la trei luni. Există de asemena posibilitatea abonării la serviciile de curățenie ale firmei: abonamentul include trei ședințe de curățenie și o curățenie generală.

Un contract de 4 ședințe aduce cu sine o reducere de 15%.

Oricând avem nevoie de o „curățenie la urgență” în locuință fiindcă primim oaspeți, trebuie să garantăm sănătatea membrilor familiei, iar locul în care ne petrecem cea mai mare parte din viață, „reduta personală”, trebuie să fie imaculat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*