Lorena Lupu își lansează în Baia Mare cartea ”Trollywood”

Lorena Lupu

Evenimentul de lansare va avea loc în 22 octombrie, începând cu ora 20:00 la LOG OUT, str Vasile Lucaciu nr 1. Baia Mare face parte dintre cele 16 orașe care au fost alese pentru acest turneu de lansare. Alături de autoare va fi prezent și editorul Hyperliteratura, Andrei Ruse, cel care a publicat cartea. Trollywood Walk of Shame e primul turneu literar finanţat integral de cititorii cărţii, printr0o campanie de crowdfunding.

Mai multe informații găsiți aici: https://www.facebook.com/events/329203237491233/

Proiectul editorial „Trollywood” (care ar putea avea ca subtitlu sintagma „best of”) adună cele mai dezbătute și incitante texte de proză scurtă publicate de-a lungul timpului pe blogul actriţei şi scriitoarei Lorena Lupu – blog care împlinește în septembrie rotunda vârstă de zece ani!

Fie că sunt sketch-uri, întâmplări de-a drepturi cretine cu oameni și mai cretini, povestiri de amor ratat, „memorii” care te poartă cu autostopul de la Sfântu Gheorghe la București și viceversa, din crâșme dubioase pe străzi de negăsit nici cu GPS-ul sau pe scene importante unde au loc lucruri total neimportante, Lorena reușește să surprindă prostia și ipocrizia umană în formele ei pure și să te facă, dincolo de porțiile sănătoase de râs, să empatizezi cu subiecte şi persoane despre care nici nu ai fi crezut c-o să-ți pese.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*