Magazinul Arabesque din Republica Moldova (P)

arabesque in republica moldova

Arabesque este o companie care are ca obiect de activitate materialele de constructii si a fost infiintata in anul 1994. Destul de rapid, compania a reusit sa se afirme pe piata de profil si a cunoscut o evolutie si o dezvoltare foarte rapida, ajungand sa devina cea mai mare companie de profil din Romania. Atuurile acestei companii, cele care au ajutat-o sa se dezvolte si sa reziste concurentei destul de mare din domeniu (venita mai ales din partea unor branduri straine deja consacrate la nivel international) sunt: profesionalismul de care dau dovada angajatii, calitatea superioara a produselor comercializate, preturile accesibile, reteaua de distributie foarte bine pusa la punct, promptitudinea cu care onoreaza comenzile, seriozitatea si responsabilitatea de care da dovada.

Dupa ce Arabesque a cucerit si a inceput sa conduca in Romania piata de desfacere a materialelor de constructii, urmatoarea etapa fireasca a fost extinderea afacerii si in afara granitelor tarii. In anul 2005 a fost inaugurat primul sediu intr-o tara straina si anume Construct Arabesque din Republica Moldova, companie care face parte din grupul Arabesque Romania.

Sediul din Moldova are o suprafata de peste zece mii de metri patrati si ofera clientilor sai atat materiale de constructii si finisaje (PAL melaminat, PFL, MDF, blaturi, feronerie pentru mobila, parchet laminat, lambriuri PVC, OSB, gips-carton, profile si accesorii, chituri, adezivi, sindrile bituminoase, placi ondulate bituminoase, tigla din tabla, sistem pluvial PVC, otel beton, plase sudate, tevi formate la rece, cornier, cuie, ciment (alb, gri), var, blocuri BCA, caramida), cat si o gama variata de servicii asociate specifice (debitare materiale, consiliere tehnica de specialitate pentru clienti, livrare marfa, distributie- flota auto este alcatuita din peste 30 autoturisme si peste 15  autocamioane-, etc).

In scurt timp de la inaugurarea sa, sediul din Republica Moldova, Construct Arabesque, a reusit sa castige si increderea cumparatorilor din aceasta tara, deoarece a venit mereu in intampinarea dorintelor si necesitatilor acestora, oferind intotdeauna produse de cea mai buna calitate, intr-o gama foarte variata si la preturi decente. Marfa achizitionata este livrata in Chisinau in maxim 24 de ore de la efectuarea platii, iar in restul republicii in circa 48 de ore. Plata produselor achizitionate din reprezentanta poate fi efectuata prin  transfer bancar, numerar sau cu un card bancar.

Singurul lucru care lipseste sediului din Moldova a companiei Arabesque este un site activ, de unde cumparatorii sa poata achizitiona si on-line produsele de care au nevoie. Momentan acestia pot doar sa vizualizeze gamele de produse si sa gaseasca detalii despre acestea.

1 comentariu

  1. Cea mai penala companie din tara bataia de joc la adresa clientilor si a angajatilor. Au plecat in Basarabia sa mai prosteasca lumea si acolo, cand au deschis in Serbia si-au luat mega teapa sarbi nu au fost impresionati de smecheria si promisiunile lor si le-au taiat-o scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*