Mai poate candida nevinovatul?

aceeași mizerie

Sincer vă spun că habar nu am și nici prea mult chef să caut prin legile stufoase din această țară. Dar, cu această „mini-vacanță” a actualului primar nu ar trebui să își piardă cumva dreptul de a mai candida la această funcție?

Și în caz că va mai candida, deși onorabil ar fi să nu o facă, l-ați mai vota? Asta vă întreb pe voi, cei care l-ați votat și acum 5 ani și acum 4 ani.

2 comentarii

  1. Inainte, l-am votat.
    Acum, nu mai pupa vot de la mine. Si hotararea asta am luat-o de dinainte de circul de acum.

  2. 1.No da si de „scapa” cred ca va fi buluc de babe si tigani la votare.Cred ca va fi ales cu record nou de voturi pentru el.Omul asta a „reusit” in cativa ani sa invrajbeasca foarte tare baimarenii.Ok, si Anghel la fel, dar parca mai putin.Am prieteni care spuneau inca din 2010 ca omul asta vrea sa cumpere toata presa din oras.Si incet-incet ,cu amenintari mafiote, cu cauciucuri sparte, cu salarii mai mari, cu contracte, cu comisioane, cu angajari in posturi cheie a ajuns sa fie citit gratuit in fiecare saptamana si vazut zilnic pe sticla.Pentru ce a reusit merita titlul de campion detasat al judetului, poate candida cu succes la nationale la olimpiada de manipulare/spalare pe creier.
    2. Nu vi se pare ca aduce putin cu Liev Schreiber din Candidatul Manciurian? Asemanarea fizica si relatia cu mama lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*