Mândrie Maramureșeană 2021

Ediția din acest an este despre magIE, despre trei zile în care veți trăi cele mai frumoase clipe construite în jurul tradițiilor și frumoaselor obiceiuri din Maramureș.

Vă promitem o călătorie culturală de neuitat presărată cu momente de muzică între clasic și tradițional, proiecție de film, concerte, ateliere pentru copii, o nouă ediție a târgului nostru „Făurit cu MăiestrIE” și multe alte surprize.

Suntem onorați să o avem alături de noi, în 2021 pe Diana Cârlig, o maramureșeancă frumoasă foc și extrem de talentată care a acceptat provocarea noastră de a fi imaginea acestei ediții.

Vă propunem un eveniment dedicat bucurIEi, recunoștinței, dar și sărbătoririi straielor populare create cu atâta migală de generații de maramureșeni.

“MândrIE maramureșeană” este un eveniment finanțat exclusiv din fonduri private ajuns la cea de a VII-a ediție organizat de un grup de tineri, dedicat transmiterii, asimilării și valorificării culturii maramureșene în vederea păstrării și conservării tradițiilor, obiceiurilor și simbolisticii maramureșene, dar și promovării Maramureșului din punct de vedere turistic.

Mulțumimiri se îndreaptă și către fotograful nostru drag, Vasi Văsuț, colaboratoarelor talentate de la IE Clothing care au pus la dispoziție această minunată cămașă tradițională din Maramureș și Florăriei Bella care an de an răspunde provocărilor noastre !

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*