Maramureș, după 4 ani!

după 4 ani

Prieteni, anul acesta alegem. Mă rog, cine merge la vot. Acum patru ani ni s-au promis multe, mult prea multe. Da, nu s-a realizat mai nimic. Vorbe, multe vorbe. Cu ce s-a ales județul Maramureș după 4 ani? Avem un drum reabilitat, după ȘASE ani de zile. Atât.

În rest, rămâne cum o spun Maramureșenii:

Vin alegerile, nu mai votați incapabilii mafioți.
După cinci ani în care aceste nulități au condus Maramureșul și Baia Mare, nu avem nici aeroport modernizat, nici șosele noi și decente, nici sistem de colectare a deșeurilor modern și ecologic, nici universitate serioasă, nici sistem de sănătate performant, nici un parc industrial, nici investiții private, nici locuri de muncă, nici o ofertă turistică reală și eficientă, nici salarii decente, nimic. Au mâncat sute de milioane de euro pe peticeli, panseluțe și spectacole, ca să se îmbogățească ei și prietenii lor, atât.

1 comentariu

 1. Cum poti spune asa ceva? Este incredibil! Nu imi vine sa cred! Nu ai pic de rusine?!
  Oamenii pe care i-am ales, ii vedem la televizor zilnic. Liderii nostri adevarati care ne inspira si ne dau exemple zi de zi. Nu vezi cate lucruri au facut? Si pentru spectacole, cineva trebuie sa munceasca! Acolo nu s-au facut locuri de munca? Panselutele cine le pune? Nu tot muncitori? Parcarile platite sunt doar la 100 de ron/an. S-au facut parcuri! Acolo nu sunt locuri de munca? Ei… vezi! Uita-te la actualmm sa vezi cate fac alesii nostri pentru orasul nostru. Nu vezi cat muncesc in fiecare zi? De ce aruncam cu mocirla in toata lumea care face ceva pentru el. DE CE?
  1. Aieroport modernizat. Pai deja e modernizat, insa nu stiti! Ati fost la aeroport sa vedeti cat de bine va controleaza agentii de la punctul de securitate? CE?! Avionele mari pot sa decoleze si sa aterizeze. Chestia este ca pilotii nu au coaie in ei!
  2. Cum nu avem sosele decente. CUM?! Baia Mare – Dej cum e? Ha?! Eu nu am drumuri la Mara sau la Sighet. Pe mine nu ma intereseaza. Sunt si masini aburatoare! Ce atatea strazi. Se poate zbura! Bagati-va mintile-n cap si cumparati-va masini zburatoare. Ce mama dracului! Tot eu sa va spun asta?
  3. Sistem de colectare a deseurilor modern si ecologic. Auzi la a’mneu! Unde te crezi, ba… tzaca! In Olanda?
  4. Universitate serioasa avem. Toata lumea comunica foarte bine pe fasebuc si in cluburi. Acolo se fac relatiile. Ce mama dracului?! Si asta tre’ sa te invat?
  5. Parc industrial. Pai cum? Avem parc industrial. Ce… Zona fosta IMM-um ce… acolo nu sunt firme? Zi ca nu sunt firme si ma tai tatatatat de jur-imprejur cu lama.
  6. Sistem de sanatate performant. Auzi la el d-nule! Da’ sistem de sanatate nu iti ajunge? Vezi ca la Americani e pe bani! Bun, rapid, gratis? Pe ce lume utopica traiesti?
  7. Investitii private. Bai baiete! Ia du-te tu frumos pe bulevardele principale sa vezi cate sali de jocuri si banci sunt.
  8. Locuri de munca. Baaaa! Bai! Baaai! Bababababai! Fa-ti un SRL-D ca e mai eftin ca un PFA si-apoi vezi tu ce faci. 3% pe venit si 5% dividente. Poti sa fii sau nu platitor de TVA. Invarte si tu ceva, fa combinatie. Ce mama dracului!?
  9. Turism. Turnu’ lu Stefan cu Piatzul ala ce e? Nu e atractie turistica?!
  10. Salarii decente. Ia vezi la punctul 8. Ioi Doamne! Doooooamne! Io vad ca vorbesc singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*