Maricel Voinea merită asta!

maricel voinea si minaur baia mare

După umila mea părere, cel mai bun jucător din istoria clubului Minaur Baia Mare a fost, este și va fi Maricel Voinea. Nu este get-beget băimărean de-al nostru, însă eu cred că el așa se simte și noi l-am adoptat. Viața sportivă a acestuia înseamnă Minaur.

Din păcate pentru el, sistemul nu i-a permis să fie campion cu aceasta. Are în palmares două cupe ale țării și două cupe EHF. Dar nu despre asta este vorba acum. Eu cred, și pe bună dreptate, nu puteți nega, Maricel Voinea a fost uitat de Baia Mare. Orașul căruia i-a dăruit efectul Voinea, l-a uitat.

Din păcate, eu nu l-am văzut jucând în polivalenta băimăreană. Dar mi-aș dori ca acest club să îl răsplătească pentru ceea ce a însemnat el pentru noi. Nu ar fi mai frumos ca una dintre tribune să îi poarte numele? Cum sună Tribuna „Maricel Voinea”???

Omul acesta merită din partea acestui club, acestui oraș măcar atât. Și având în vedere că mai sunt tribune, cu siguranță se mai găsesc 5 personalități marcante din volei, handbal feminin și masculin pentru a le boteza. Dar cred că ar trebui să începem cu Maricel Voinea. Sper ca Minaur Baia Mare și suporterii acestui club să îmi împărtășească ideea.

Hai Minaur!

5 comentarii

  1. aVETI PERFECTA DREPTATE,DUMNEZEU SA-I DEA SANATATE SI SARBATORI PASCALE FERICITE,ALATURI DE CEI DRAGI

  2. Eu sunt de acord cu tine… insa, in orice tara civilizata, ceva anume dintr-un complex sportiv sau chiar un complex in sine este denumit abia dupa ce respectiva persoana nu mai este printre noi

  3. Mircea, sa stii ca in tara vecina, Ungaria, sunt stadioane si sali care poarta numele unor foste glorii. Care inca sunt in viata. Dar este posibil sa ai si tu dreptate 🙂

  4. Sala polivalenta poarta numele „Lascar Pana” si dl. Pana traieste si chiar este prezent la sala la fiecare meci de handbal. La fel cum si Maricel Voinea este prezent la sala de fiecare data cand este in Baia Mare si se joaca handbal. Doar ca este o persoana modesta si discreta si putina lume il recunoaste.

  5. Pai bine Mircea draga, Lascar Pana cind a murit, ca sala ii poarta numele de citiva ani buni si el este in viata inca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*