Meniul zilei în Baia Mare?

meniul zilei în baia mare

Nici nu știu ce să vă recomand, tocmai de aceea acest articol este mai mult o întrebare. Pe vremuri, când nu aveam o nevastă așa harnică și gospodină, mai obișnuiam să mănânc prin oraș. Sincer, am gustat meniul zilei în Baia Mare doar în câteva localuri. Dar, chiar și așa mi-au rămas în minte doar cele de la Restaurant Bastion și Resturant Ghitta.

Atunci erau foarte bune, acum nu știu ce să zic. Așadar, prieteni, aștept propuneri de la voi. Unde găsim cel mai bun meniu al zilei în Baia Mare? Puteți să specificați local, preț, chiar și fel de mâncare. Posibilitate excelentă pentru gurmanzii de serviciu să afle de localuri noi.

Liber la publicitate pentru toată lumea. Sunt mărinimos pentru că ieri am depășit pragul de 1300 de vizitatori unici pe acest site. Deci, lume care să citească este. 🙂

Poftă mare!

4 comentarii

  1. Un loc bun este la Butoiasu, sunt platouri pentru 2 sau 4 persoane cu cartofi, mici, ceafa sau cu slanina prajita la vreo 25/35ron, mai sunt platouri mai mari la 75 ron de 2 persoane ( linistit pot manca 3 persoane din el), contine carnaciori, mici, coaste, ciolan, fasole batuta, mamaliga, varza calita, sos rosa,mustar. Pe langa acestea au berea casei, care e foarte buna.

  2. Un meniu bun, ca la mama acasa il gasiti la Aramis. Nu trebuie sa fii angajat acolo sa poti servii masa. Servirea se face la masa, meniul este 13 ron cu tot cu prajitura, mancarea este excelenta.

  3. Meniul zilei? Eu mananc acolo unde mi se da BON FISCAL. Normal ca e mai scump! NORMAL! Insa, din cate localuri am mers prin Baia Mare, in putine restaurante (unul sau doua) mi se da bon fiscal.
    Eu prefer sa platesc mai mult si sa-i sustin pe cei care sunt corecti.
    ANAF ar trebui sa mai dea o raita pe la restaurante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*