Milogeala electorală pe Săsar

Aproximativ o săptămână a trecut de când s-a dat startul la milogeala electorală. Prin orașul de pe Săsar, importanța acestui eveniment trece practic  neobservat de către cetățeni. Afișe și emisiuni electorale doar din partea unui singur candidat. Da, este vorba de Victor Viorel Ponta.

Omul este omniprezent. Stații de autobus, panouri de publicitate, meșuri pe clădiri etc. Da, el își face campanie în Baia Mare. Sasul Iohannis este prezent doar pe sediul PNL, cel puțin doar acolo l-am zărit eu. Restul candidaților inexistenți. Asta așa ca să ne facem o idee între cine se va da lupta pentru fotoliul de la Cotroceni.

Ne promit, ne desenează, ne prezintă și cam atât. Oricum nu vor face nimic. Toți sunt o mizerie și așa vor rămâne. Acum se dau cuminți. Nu știu cum am putea să îi taxăm. Eventual o prezență masivă la vot, însă cu buletine anulate? Nu știu, sincer. Dar ceva trebuie să facem. Vouă nu vă este scârbă de ei???

6 comentarii

  1. Bani efectiv irositi ca sa tapeteze orasul cu mutra lui de Mickey Mouse scarbos. Oare de unde atata risipa, nu are Romania probleme mai mari de care sa se ocupe un prim-ministru?!

  2. Is banii lui cum is pline conturile mele din Elvetia… Pe 3.14da mamii lor de gunoaie. Apropo, eu votez cu neamtu’ din simplu motiv ca nu mai suport sa-i vad mutra aia de infect lui Viorel asta si pentru ca lupta o sa fie intre ei. Parca mai bine ma fura PDL-u’ sub un alt presedinte si alt partid decat jegurile pesediste. Oricum toti fac asta! Tara te vrea prost! Pana cand oare?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*