Minaur Baia Mare

minaur baia mare

Că ești din România sau de afară, când vine vorba de orașul de pe Săsar, ai auzit de două lucruri: cianură și… Minaur. De prima ne lepădăm, însă cu a doua ne mândrim, oriunde ne-am afla.

Echipa de handbal masculin Minaur Baia Mare, este diamantul nestemat al acestei părți de țară. Primul club de handbal din România, ne-a adus multe bucurii, nouă maramureșenilor. Trofee internaționale și interne, săli arhipline etc. În ultima vreme, însă, a intrat într-un con de umbră.

Ca să ieșim din nou la lumină, s-a început o muncă asiduă la club. Deocamdată, rezultatele întârzie, cel puțin pe plan sportiv. Însă, la imagine, pot să spun că s-a schimbat ceva. Paul, a pus mâna și a reușit să redea strălucirea clubului.

Un site nou, pagină de facebook și cont de twitter. Acesta e doar începutul, ni se promit și altele. Clubul de legendă a handbalului românesc a renăscut. Imaginea îmbunătățită, cu siguranță, va aduce și performanțele de odinioară.

4 comentarii

  1. Esti subiectiv.Se vede ca esti prieten cu Paul.Un club precum MINAUR, daca vrea sa faca o treaba de calitate, nu isi da site-ul pe mana unui tanar de 18 ani lipsit de orice experienta la acest nivel.Exista firme specializate pe acest tip de activitate.In acest moment, MINAUR atata isi permite din punct de vedere economic.Acest lucru se vede si cand te uiti peste lot.Ca sa ridici un nume precum Minaur, ai nevoien de multi bani si de idei multe si bune.
    Nu am niciun interes raportat la ce face paul cu acest site, asadar ii urez multa bafta, desi nu sunt optimist.

  2. Sun prieten cu Paul, dar asta nu inseamna ca daca nu mi-ar place l-as lauda. Face o treaba excelenta pana acum. Sa ii dam un pic de timp, sa vedem ce o sa iasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*