Mișto în Baia Mare, nu?

cartier din baia mare

Clasamentul orașelor din România și orașul Baia Mare este pe locul 16. Dacă vreți să vă căscați ochii, clasamentul este aici. Dacă veți da click pe oraș puteți vedea un top al cartierelor. Cartierul Săsar rulează în Baia Mare.

Știți ce este foarte mișto? Acest clasament este realizat de opiniile celor care cumpără locuințe în orașele respective.

Da, nu stăm bine deloc. Brașov, Oradea, Cluj și Sibiu conduc acest top. Sunt orașe care atrag ca un magnet chiar și băimăreni. Ce facem noi ca să îmbunătățim calitatea orașului în Baia Mare? Păi…29.000 de oameni votează un om aflat după gratii ca să conducă urbea.

Asta spune tot. Să sperăm că 2020 va fi altceva.

3 comentarii

  1. Dar tu casti urechile sa auzi cum suna expresia ta „cascati ochii”? Aceste expresii de mahala nu au ce cauta in presa!Scrie si critica orice, dar foloseste cuvinte adecvate! Sper ca ai trecut prin scoala…..

  2. @maria,

    Eu nu sunt presă. Este o expresie destul de comună și acceptată. Nu vă place cum sună? Săriți peste 🙂 Am trecut prin mai multe școli chiar. Însă, prin toate doar o singură dată.

  3. Depinde din ce punct privesti. La medical suntem pe 5, la Magazine si restaurante 14, la transport 13. Iar la unele topuri ma mir ca nu suntem mai sus, gen curatenie. Mi se pare ca stam destul de bine ca oras la capitolu asta.
    Siguranta pe 30? Ce dracu se intampla in BM de e atat de periculos?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*