Miting aviatic în Baia Mare

mitingaviaticînbaiamare

Avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor, să mă fac aviator!

Atunci când eram un pici, cântecelul de mai sus era preferatul meu. Îl fredonam cu orice ocazie când zăream câte un avion. Pe atunci, nu erau chiar așa de comune ca și acum. Sâmbăta aceasta, băimărenii au ocazia să vadă de foarte aproape un șou aviatic de zile mari.

Aeroportul (internațional?) Baia Mare este locația unde se va organiza un miting aviatic. Vom avea ocazia să vedem la lucru formațiile de zbor ale Aeroclubului Român. „Înaripatele” de care ne vom bucura sunt: Extra 3001, Zlin 142, Ikarus, planoare, un balon cu aer cald, MIG 21 și IAR 330 Puma. Bineînțeles că vom avea parte de acrobații, altfel ce rost ar mai avea să vină până aici.

25 octombrie, ora 10. Nu uitați să porniți din timp spre „scenă”. Vă garantez că lumea se va înghesui să vadă acest șou. Din informațiile pe care le am, intrarea este moca. Deci, să ne așteptăm la înghesuială. Însă, ceea ce vom vedea pe cerul băimărean va compensa restul doleanțelor.

Nu te iau, că ești mic și te cheamă Polonic!

Foto

 

4 comentarii

  1. pacat ca nu se fac astfel de evenimente si in orase mai prapadite precum Severinul… mi-ar fi placut sa asist la un asemenea eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*