Mobilizare generală

Strângeți rândurile oameni buni. Vorbiți cu lumea și demonstrați-le cu dovezi clare de ce unul sau altul este mai bun. Nu vă încredeți doar în puterea internetului. Trebuie făcută muncă de teren dacă vrem altceva în țara asta. Scoateți oamenii din casă pentru vot. Nu leneviți.

Mai sunt puține zile până când vom alege cursul țării. Vom merge spre vest sau ne întoarcem iar spre est? Depinde doar de noi dacă putem convinge nehotărâții să iasă și să voteze candidatul pe care îl susținem. Televiziunile, radioul și presa scrisă ne sunt potrivnice în marea majoritate. Nu de acolo trebuie să așteptăm ajutor. Fiți activi pe stradă, la muncă și oriunde unde aveți ocazia!!!

Baia Mare iese vineri, 14.10, de la ora 18 în stradă. Nu pentru a susține fățiș pe cineva. Ieșim în stradă pentru a ne arată solidari cu cei cărora li s-a interzis să voteze în primul tur. Să fim cât mai mulți. Să fim civilizați și să ne susținem punctul de vedere ca și niște ardeleni ce suntem.

Cred că protestul de vineri ne va arăta exact unde ne situăm. Baia Mare trebuie să fie prezentă în Piața Revoluției(Platou) în număr cât mai mare. Trebuie să le arătăm că uleiul, zahărul, mita și pomana religioasă nu pot să cumpere o țară întreagă. Ieșiți băimărenilor! Ieșiți și faceți-vă auziți!

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*