Moșul vine la toți copiii din Baia Mare.

moșul vine la toții copiii

Acțiunea „Moșul vine la toți copiii din Baia Mare” se desfășoară pentru al patrulea an în municipiu și are loc la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, susținută fiind de către Administrația Publică Locală. La finalul acesteia, aproximativ 15.000 de micuți vor primi daruri de la Moș Crăciun. Sursa

La fel ca și în anii precedenți, elevii băimăreni sunt cadorisiți de Moș. Lucru frumos, de lăudat și care mi se pare un gest normal. Dar, știți ce nu mi se pare normal? Prezența primarului băimărean alături de „bătrânel”.

Ok. El a fost „mintea” din spatele acestei campanii, de ce trebuie să fie și „fața”? Putea liniștit să facă altceva. Nu trebuie ca mereu să fie în prim plan. În special după episodul de la Șincai. Eu l-aș fi sfătuit să stea, deocamdată, cât mai departe de unitățile de învățământ.

1 comentariu

  1. Haha incidentul de la Sincai nu l-a marcat, stai linistit. A fost o desbatere publica despre Baia Mare Capitala Europeana 2021 (sau ceva de genul) si a facut o gluma pe baza uniformelor de la Sincai…gen „Ma bucur ca elevi de la arta sunt aici, fara uniforme”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*