Ne cazăm la Hotel Romanița (P)

hotel romanita

De ce aici? Pentru că, la ora actuală, este unul dintre cele mai fierbinți locuri din orașul de pe Săsar. Bine…nu se află chiar în Baia Mare, ci la aproximativ 2 km de oraș. Dar atât noi, cât și ei se consideră de-ai Băii Mari. Și până la urmă, asta este tot ceea ce contează.piscinaexterioarahotelromanita

Apărut destul de recent pe eșchierul hotelurilor din Baia Mare, Romanița a ajuns un-doi printre cele mai căutate locuri din oraș. Hotelul dispune de o sală de evenimente spațioasă, iar nunțile se țin acolo la foc automat. Meniul este F A B U L O S. Iar, pe timpul verii, piscina exterioară atrage ca magnetul întreaga comunitate.

Sincer, dacă aș opta să îmi petrec un city break în împrejurimi, aș alege fără probleme Romanița. Ești la o distanță apreciabilă de tumultul orașului, dar totuși aproape dacă ai treabă prin the city. Ai la dispoziție o piscină exterioară, cât și un centru spa. Să ne relaxăm, nu alta!saladeevenimentehotelromanita

Sala de evenimente este spațioasă. Pe lângă nunți, aici se pot organiza și diferite evenimente. Restaurantul face față cu brio provocărilor. Aveți de unde alege. Meniul este unul stufos. Însă, dacă aș fi în locul vostru aș alege pește. Garantat că păstrăvul servit aici o să vă lase gura apă.

Aaa, să nu uit. Ar mai trebui să știți că hotelul are 4 (da,da 4) stele. Nici nu-i de mirare, la modul cum arată camerele. Aranjate cu mult bun-gust, cele 30 de camere satisfac chiar și cei mai pretențioși clienți. Sincer, înainte de a vă povesti vouă aici despre hotel, m-am documentat un pic.

Am văzut doar cuvinte de laudă. Absolut toți care au trecut pragul hotelului, au lăudat ordinea și curățenia. Au vorbit foarte frumos despre personal și modul cum au fost tratați. Sincer vă spun că nu am văzut nicăieri vreun cuvânt de rău. Asta cred că ar trebui să vă dea de gândit :).

V-am convins să alegeți Hotel Romanița la o viitoare escală prin Baia Mare? Știu, știu. Cuvintele nu pot descrie exact totul, de aceea eu chiar vă rog să încercați serviciile lor. Aștept un feedback de la voi. Cu siguranță le voi da mai departe. Eu cred că aprecierile clienților și parcarea plină sunt un semn al calității.

Iar cei de la Romanița nu duc lipsă de așa ceva. Eu am încercat și piscina, am fost și la o nuntă în sala de centruspahotelromanitaevenimente Gold. Iar despre preparatele servite aici, doar de bine. Nu v-am vorbit din burtă. Am doar un regret, încă nu le-am încercat centrul spa.

1 comentariu

  1. Vara parcarea e plina de masini, intrarea in parcare dinspre Baia Mare e mai periculoasa…
    La piscina o sa mergem si noi cat de repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*